Vremenska nepogoda

Tuča uništila Bjelovarsko-bilogorsku županiju: Proglašena elementarna nepogoda

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Nakon proglašenja elementarne nepogode, općinska povjerenstva za procjenu šteta od elementarnih nepogoda izradit će prva priopćenja s procjenom ukupne štete

30.7.2019. u 12:01/ Hina

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs proglasio je u utorak elementarnu nepogodu za područje općina Dežanovac i Kapela, koje je prije nekoliko dana pogodila tuča i nanijela štete na poljoprivrednim površinama.

Tijekom 26. i 27. srpnja općinu Kapela zahvatila je vremenska nepogoda praćena tučom i olujnim vjetrom te nanijela velike štete na poljoprivrednim usjevima.

Jaka tuča je područje općine Dežanovac pogodila 26. srpnja i također nanijela velike štete na poljoprivrednim usjevima i trajnim nasadima.

Nakon proglašenja elementarne nepogode, općinska povjerenstva za procjenu šteta od elementarnih nepogoda izradit će prva priopćenja s procjenom ukupne štete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvješća se potom dostavljaju Županijskom povjerenstvu za procjenu šteta od elementarnih nepogoda, koje će ih proslijediti povjerenstvu na državnoj razini.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Tomašević odgovarao na pitanja o Holdingu: 'Dug je velik, obaveze su velike, no radimo na tome da se problemi počnu rješavati'

Više s weba