bio je rastresen?

U Amsterdamu nestao 31-godišnji Dalmatinac: Bio je na putu za Hrvatsku, obitelj moli za pomoć

Image
Foto: Shutterstock/Facebook

Danijel je u utorak u 12. 40 sati trebao biti u Međunarodnoj zračnoj luci Schiphol u Amsterdamu odakle je trebao otputovati u Hrvatsku

23.2.2022. u 16:40/ RTL Vijesti

U Amsterdamu je u utorak nestao 31-godišnji Danijel Kapović koji živi u Benkovcu blizu Zadra, a podrijetlom je s Pašmana.

Prema riječima njegovog kolege koji s njim radi na jednom nizozemskom brodu, Danijel je u utorak u 12. 40 sati trebao biti u Međunarodnoj zračnoj luci Schiphol u Amsterdamu odakle je trebao otputovati u Hrvatsku. No, nije se pojavio, a brata je nazvao u 16 sati iz Green Bara Amsterdam.

Danijel je, prema riječima kolege, bio rastresen kad je otišao s broda. Danijelov brat koji radi na drugom brodu u Amsterdamu, iskrcao se s broda i krenuo u potragu za Danijelom u namjeri da ga odvede na let za Hrvatsku u 21 sat.

Prijatelj obitelji Roko Matić za Fenix-magazin.de ispričao je kako se sve zapravo događalo u utorak u vrijeme talačke krize u Amsterdamu kad je naoružani muškarac držao više osoba u trgovini Applea koja se nalazi na središnjem trgu u Amsterdamu.

"Danijel je bio među osobama na trgu ispred te trgovine koje je policija privela u policijsku postaju Leidseplein. Policija je privela sve osobe u krugu od 50 metara od trgovine. Danijel je priveden oko 17.30 sati i ubrzo pušten. Njegov brat mi je rekao kako mu je mobitel ostao u policijskoj postaji. Brat mu je kasnije uzeo mobitel i od tad ga traži", govori Roko Matić.

Obitelj i prijatelji mole sve koji imaju bilo kakvu informaciju o nestalom Danijelu Kapoviću, neka se jave njegovom ocu na broj mobitela 00385 98 730 008.

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
TREBA LI SE BRINUTI?

Štakori i dalje izlaze! Ovog puta snimili ih na Cvjetnom trgu u Zagrebu: 'Bio je velik kao golub'

Više s weba