I DALJE GORI

VIDEO U Istri lokaliziran jedan od tri požara! U pomoć pozvani kanaderi

Image
Foto: Facebook / Vatrogasci 193

Požar kod Peroja lokaliziran je u 14:45, a trenutno se vrši dogašivanje

14.8.2022. u 16:54/ RTL Vijesti

Požar između Zračne luke Pula i sela Muntić, koji je planuo nešto prije podneva, gasi 20 vatrogasaca uz pomoć lokalnih snaga i dva Air Traktora. Zbog požara kod sela Štokovci u pomoć su pozvani kanaderi, a treći požar, kod Peroja, lokaliziran je, izvijestili su vatrogasci.

Dojava o požaru otvorenog prostora između Zračne luke Pula i sela Muntić stigla je oko podneva, a trenutno je opožarena površina od oko 20 hektara. Gasi ga 20 vatrogasaca s devet vatrogasnih vozila JVP-a Pula te sva dobrovoljna vatrogasna društva s Puljštine.

Požar kod sela Štokovci gasi 27 vatrogasaca s 13 vatrogasnih vozila iz javnih vatrogasnih postrojbi Pule, Rovinja, Pazina i Buzeta te dobrovoljna vatrogasna društva s područja Puljštine i Rovinjštine. U pomoć su pozvana i tri kanadera. Opožarena površina još nije procijenjena, izvijestila je Hrvatska vatrogasna zajednica.

Požar kod Peroja lokaliziran je u 14:45. Na terenu je 12 vatrogasaca s pet vatrogasnih vozila JVP-a Pule te dobrovoljna vatrogasna društva Fažana, Vodnjan, Peroj i Medulin. Trenutno se vrši dogašivanje, a opožarena površina je oko dva hektara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Burilović opet predsjednik HGK

Više s weba