BEZ IJEDNOG MANDATA?

U ORaH-u nisu mogli sakriti nevjericu nakon objave izlaznih anketa

Image

ORaH

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

'Nismo razočarani zato što ORaH sve ankete u zadnje vrijeme nisu mazile pa tako i od ove izlazne nismo očekivali da će nas pomilovati', kaže potpredsjednica stranke Božana Zadro

8.11.2015. u 19:51/ Hina

ZAGREB - Nakon objava rezultata izlaznih anketa u 19 sati, a prema kojima stranka ORaH ne osvaja niti jedan mandat u idućem sazivu Sabora, u izbornom stožeru ORaH-a  očekuju da će rezultati Državnog izbornog povjerenstva (DIP) ipak pokazati bolji rezultat za stranku i da će ORaH imati razloga za slavlje.

Nismo razočarani zato što ORaH sve ankete u zadnje vrijeme nisu “mazile” pa tako i od ove izlazne nismo očekivali da će nas pomilovati. Nadamo se da će rezultati DIP-a biti ipak drugačiji u korist ORaH-a,  rekla je novinarima potpredsjednica stranke Božana Zadro nakon objave rezultata izlazne ankete  u 19 sati.

Uz taktove rock glazbe, u stožeru ORaH-a u zagrebačkoj četvrti Prečko prevladava opuštena atmosfera. No, nakon objave rezultata anketa, članovi stranke nisu mogli sakriti razočaranost i nevjericu.

Predsjednica ORaH-a Mirela Holy svoj dolazak u izborni stožer najavila je za 22 sata, kada će prokomentirati  rezultate stranke na parlamentarnim izborima, na temelju DIP-ovih  prvih neslužbenih rezultata. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Pripazite što kupujute!

Više s weba