odlazak gradonačelnika

U Zagrebu će sutra biti dan žalosti zbog smrti gradonačelnika Milana Bandića

Image

Milan Bandić

Foto: Borna Filić/PIXSELL

Na Dan žalosti neće se održavati priredbe zabavnog karaktera, a glazba koja će se emitirati na javnim mjestima trebala bi biti primjerena Danu žalosti

2.3.2021. u 10:35/ RTL Vijesti

Sutra je proglašen dan žalosti u povodu smrti Milana Bandića, javili su iz gradske uprave.

"U povodu iznenadne smrti gradonačelnika Grada Zagreba, gospodina Milana Bandića, koji je svojim dugogodišnjim nesebičnim radom na čelu Grada Zagreba trajno doprinio razvoju Grada i boljitku života svih građana Grada Zagreba, zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Grada Zagreba dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević proglašava srijedu 3. ožujka 2021.", objavili su iz Grada.

"Danom žalosti na području Grada Zagreba. Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastava na pola koplja i isticanjem crnih zastava na objektima u kojima su smještena gradska upravna tijela, Gradska skupština Grada Zagreba, tijela mjesne samouprave, trgovačka društva i ustanove kojima je Grad Zagreb vlasnik ili osnivač. 

Image
OPROŠTAJ

Komemoracija za zagrebačkog gradonačelnika: 'Milanova ljubav prema ljudima je nešto što je nosio u sebi'

Image
OPROŠTAJ

Komemoracija za zagrebačkog gradonačelnika: 'Milanova ljubav prema ljudima je nešto što je nosio u sebi'

Na Dan žalosti neće se održavati priredbe zabavnog karaktera, a glazba koja će se emitirati na javnim mjestima trebala bi biti primjerena Danu žalosti.

Pravne osobe koje obavljaju televizijsku i radijsku djelatnost na području Grada Zagreba svoje programe trebale bi prilagoditi obilježavanju Dana žalosti", poručuju iz gradske uprave.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Poručili iz plive

S tržišta se povlači lijek koji olakšava disanje: Koriste ga asmatičari

Više s weba