pusić smatra da je to unutarnji obračun

'Uhićenje navodnog špijuna nije pogoršalo odnos s Beogradom, već je bio na najnižoj razini od rata'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Počasna predsjednica HNS-a kaže kako njoj to izgleda kao unutarnji obračun unutar Srbije koji nema puno veze s Hrvatskom

3.9.2016. u 21:48/ Hina

Počasna predsjednica HNS-a Vesna Pusić izjavila je u subotu kako se uhićenjem navodnog hrvatskog špijuna u Beogradu odnosi između dvije zemlje nisu pogoršali jer su "već i prije vjerojatno bili na najnižoj razini od završetka rata" te je dodala kako joj to izgleda kao unutarnji obračun u Srbiji.

Image
optužen za špijunažu

Navodni hrvatski obavještajac će biti ispitan u ponedjeljak: prijeti mu do 15 godina zatvora

Image
optužen za špijunažu

Navodni hrvatski obavještajac će biti ispitan u ponedjeljak: prijeti mu do 15 godina zatvora

"Ovim se odnosi nisu pogoršali jer su prije već bili vjerojatno na najnižoj razini od završetka rata te treba početi raditi nešto nakon izborne kampanje i svih euforija. Ovo meni izgleda kao neki unutarnji obračun unutar Srbije koji nema puno veze s nama jer se radi o čovjeku koji tamo živi već oko 26 godina", kazala je Pusić koja je sudjelovala u akciji Mladih HNS-a "Pazi da se ne opečeš".

Više javno tužiteljstvo u Beogradu priopćilo je u petak da je srbijanska Bezbednosno-informativna agencija uhitila muškarca osumnjičenog za špijunažu, državljanina Srbije i Hrvatske, a beogradski mediji spekuliraju da je riječ  o Srbinu, bivšem časniku, koji je radio za hrvatske obavještajne službe.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Predizborni poker u HDZ-u: Tko će preuzeti stranku?

Više s weba