scenarij iz horora

Upala u grobnicu i zapomagala sat vremena: 'Ne mogu spavati, stalno mi je pred očima ta crna rupa'

Image

Grobnica

Foto: Thinkstock.com

Nesretna žena tvrdi kako se sva natukla i kako je nekoliko dana nosila longetu na nozi

5.11.2018. u 14:03/ Vijesti.hr

Bizarna situacija koja pomalo nalikuje na scenarij iz najstrašnijih horor filmova odigrala se ovih dana u Zadru

Naime, Zadranka Dragica Vukić išla je na groblje Belafuža, prilikom čega joj se pod nogama urušila jedna betonska ploča, nakon čega je upala u unutrašnjost groba i ondje ostala zatočena više od sat vremena.

"Kad sam sve obavila na grobu krenula sam par koraka unatrag prema susjednoj grobnici i stala kako bi se prekrižila, pa krenula dalje. U tom sam trenutku samo osjetila nešto čudno pod nogama i začula pucketanje. Prije nego sam se uopće uspjela pomaknuti ispod mene se otvorila zemlja. Pukla je ploča koja zatvara grob i ja sam upala unutra, jecajući i brišući suze", ispričala je ova umirovljenica za Novi list. 

Kad je pala u grobnicu, zasuli su je zemlja i šljunak i starica je bila potpuno bespomoćna, jedino što je mogla činiti je vrištati i zvati slučajne prolaznike upomoć. Na sreću, njezini pokušaju urodili su plodom i uskoro su je ugledali slučajni prolaznici, a dva djelatnika groblja izvukli su je iz provalije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretna žena tvrdi kako se sva natukla i kako je nekoliko dana nosila longetu na nozi. Najgora posljedica ipak su joj besane noći. 

"Stalno mi je pred očima ta crna rupa ispod nogu i onaj miris zemlje. Uh, taj miris mi se uvukao u nosnice i ne mogu ga se nikako riješiti. To ne mogu ni opisati. A onaj strah koji sam proživjela zapomažući i čekajući da netko naiđe i da mi pomogne izvući se vani", ispričala je žena za Novi list. 

Upravo se čita

Image
POSLALI APEL

Prijatelji životinja upozoravaju: Zbog SP-a sve češća protuzakonita upotreba petardi

Više s weba

Pročitajte još

Image
VIŠI CENZUS

Od 1. siječnja promjene za plaćene police dopunskog osiguranja

Više s weba