OGLAS

ŽELJKO MAVROVIĆ

Uspješni hrvatski boksač ne krije koliko je shrvan bolešću kćeri: 'Od prekrasnog djeteta, pala je u komu...'

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Prije pet godina u svojoj ispovijesti rekao je da ga je gospođa Jadranka Škarica prevarila. 'Ona drži ljude u šaci. Kada ih uvuče u program, uvjeri ih da direktno komunicira s njihovim energetskim bićem, s njihovom podsvijesti. Uvjeri ih da na duhovnoj razini ona čuva svoje polaznike, da brine o njima energetskom zaštitom'

8.3.2023. u 17:03/ Danas.hr

Ime Željka Mavrovića poznato je u cijelom sportskom svijetu. Jedan je od najboljih boraca koje je Hrvatska ikad imala i bez obzira na to što nije slavio u meču protiv Lennoxa Lewisa, zauvijek će ostati upamćen.

Bilo je to davne 1998. godine, ali često je Mavrović izbivao u javnosti zbog nažalost potpuno drugih stvari.


On i njegova supruga Jelena Mavrović u braku su 25 godina te imaju troje djece, sinove Mirka i Roka te kćer Arijanu o čijoj bolesti je uvijek govorio.

Image
SNIMKU POGLEDAJTE NA RTLPLAYU

Nakon 23 godine Željko Mavrović vratio se u boksački ring i izdominirao nad Gruzijcem Gogičašvilijem

Image
SNIMKU POGLEDAJTE NA RTLPLAYU

Nakon 23 godine Željko Mavrović vratio se u boksački ring i izdominirao nad Gruzijcem Gogičašvilijem

Prije mnogo godina suočili su se s Arijaninom teškom bolešću, kao dvogodišnjakinja je oboljela od meningitisa koji je ostavio velike posljedice na njezino zdravlje. Na liječničke troškove Željko je potrošio milijune i prodao sve svoje vrijedne trofeje, a nažalost, bio je i žrtva prevare, o čemu je iskreno i bez srama pričao za medije, želeći upozoriti ljude koji bi se mogli naći u sličnoj opasnosti.

Prije pet godina u svojoj ispovijesti rekao je da ga je gospođa Jadranka Škarica prevarila.

"Ona drži ljude u šaci. Kada ih uvuče u program, uvjeri ih da direktno komunicira s njihovim energetskim bićem, s njihovom podsvijesti. Uvjeri ih da na duhovnoj razini ona čuva svoje polaznike, da brine o njima energetskom zaštitom. Većina polaznika njezinih programa ima bolesne članove obitelji, kao što i ja imam bolesno dijete, i Jadranka ih uvjeri da ona 'čuva' te bolesne bližnje kako ne bi umrli. Kako ne bi izgubili tu zaštitu za svoje bližnje, ljudi postaju ovisni o njoj i pomažu joj financijski i na sve druge načine", govorio je pa dodao:

"Tijekom ovih zadnjih godina za ništa neću naglasiti da me toliko značajno rastužilo osim da dijete, koje odgajam i koje volim, nije imalo sreće. Često sam znao plakati s tim djetetom. S dvije godine bila je potpuno normalno dijete, ali dogodila joj se upala mozga. U roku od par sati od prekrasnog djeteta, koje ima sve mogućnosti i svu sreću svijeta ispred sebe, pala je u komu i petnaestak dana se nije izvlačila iz nje. Nakon toga smo tri godine radili s njom, pokazivala je neki napredak, ali u jednom trenutku kao da je odbacila sve vrste terapija. Jelena i ja smo se puno puta oprostili od Arijane", rekao je prije nekoliko godina Željko na ovu temu.


Jelenu i Željka danas rijetko vidimo u javnosti. Nekada je Mavrović i na RTL-u bio stručni komentator, ali se iz svega povukao te se sa suprugom bavi
zajedničkim obiteljskim biznisom, uzgojem eko hrane.

Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
default_cta
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks

Više s weba

Pročitajte još

Image
USUSRET BLAGDANIMA

Poznati trgovački lanac nadmašio konkurenciju. Zaposlenicima će isplatiti božićnicu od čak 500 eura


Više s weba