Susjedi iz pakla

Užas u Osijeku: Na vlastiti WC moraju s kišobranom jer im fekalije od susjede padaju na glavu

Image

wc zahod youtube školjka zahod youtube školjka

U školjku baca i raznu hranu, pa supružnicima u kupaonici završava, uz fekalije, i razno voće i povrće

19.12.2019. u 14:16/ Vijesti.hr

Supružnicima Ljiljani Polih i Siniši Dumančić iz Osijeka, život u prizemlju zgrade posljednjih deset godina, kažu, pretvorio se u pakao nakon što su se iznad njih u stan doselile 54-godišnjakinja i njezina majka. Naime, od tada ne mogu koristiti vlastitu kupaonicu bez kišobrana jer im kroz kanalizaciju iz gornjega stana cure fekalije i štošta drugo.

"Njima non-stop curi i uzalud je što dolaze majstori i nastoje popraviti kvar kad već nakon mjesec dana bude isto. Problem je u tome što gospođa koja živi iznad nas nije psihički dobro i očigledno ne zna koristiti kupaonicu. U školjku baca raznu hranu, pa tako kod nas završava, uz fekalije, i razno voće i povrće, to se više ne da izdržati! Pitate me kako koristimo toalet? Obvezno noseći otvoreni kišobran", kazao je Dumančić za Glas Slavonije.

Dodaje kako očigledno svi do sada obavljeni radovi nisu dovoljni, odnosno da je vjerojatno negdje pukla cijev kroz koju se ispušta otpad, i to izravno njemu i supruzi u kupaonicu. Ni nakon spajanja cijevi, tvrdi, situacija se nije promijenila.

Uzalud je, kaže, što je svoju susjedu i njezinu majku nebrojeno puta upozoravao na nužnu temeljitu sanaciju cijevi, te na pravilno korištenje toaleta. Dumančić tvrdi kako ona smatra da curi u njegovoj, a ne u njezinoj kupaonici i kaže kako je svaki pokušaj razumnog razgovora uzaludan.

Ovaj nesvakidašnji problem supružnicima ne stvara samo nelagodu zbog fekalija u kojima su, kažu, nekoliko puta i 'plivali', nego i ugrožava sigurnost zbog silne vlage. Tako su nedavno, kažu, bili bez električne energije neko vrijeme, i to nakon što je bojler 'prsnuo'.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Pripazite što kupujute!

Više s weba