OGLAS

sve je snimio

VIDEO Sramota u Splitu: Taksist turistu naplatio 900 kuna vožnju od hotela do aerodroma. Ostavio ga na autobusnoj stanici

Image

Taksi

Foto: Thinkstock.com

Kaštelanski legalni taksisti su zgroženi ovakvim postupcima koje najoštrije osuđuju

23.8.2021. u 12:03/ RTL Vijesti

Neugodno iskustvo snimio je turist kojem je vozač taksija najprije kazao da će ga vožnja od hotela Radisson do Zračne luke stajati 300, 350 kuna, a onda mu je naposlijetku naplatio 900 kuna.

Osim toga, turista i njegovu kćer je ostavio na autobusnom stajalištu, a ne pred zgradom terminala. Kada je nezadovoljni turist tražio objašnjenje, vozač taksija je samo sjeo u vozilo.


Turist je sve snimio i objavio na YouTube-u. Na snimci je pojasnio što mu se dogodilo i upozorio druge da izbjegnu ovakve situacije. 

Međutim, unatoč neugodnom iskustvu, Hrvatsku, Split i ljude je opisao kao predivne i pozvao ostale da svakako posjete našu zemlju.

Dalmatinski portal doznaje kako je riječ o vozaču koji radi na aplikaciju.

"Mi kao legalni taksisti, koji rade na području grada Kaštela i samog aerodroma, zgražamo se nad takvim postupcima i najoštrije ih osuđujemo. Stoga molimo medije, pošaljete poruku u javnost i objavite ovaj video na svojim platformama, a sve u cilju sprječavanja ovakvih nečasnih i sramotnih radnji", poručuju kaštelanski taksisti.


Vrijeme je za seks
Viola boje mora
Love island Australija
Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene 2023.
American idol
default_cta
Ljubav je na selu
Barbie biserna princeza
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
default_cta
Turbo fast

Više s weba

Pročitajte još

Image
SPREMA SE OPTUŽNICA

Sud u Splitu odbio Barbarićevu žalbu: Rušenje vile na Hvaru kreće prije Božića


Više s weba