OGLAS

DAMIR DEKANIĆ

Vukovarsko-srijemski župan imao je prometnu nesreću prije tri dana, a tek se danas oglasio: Kaže da je pio, ali nije vozio

19.4.2022. u 19:09/ Bojan Uranjek

Objašnjenja traži i nekadašnji Dekanićev protukandidat za župana i zahtijeva njegovu ostavku.


Rupa u ogradi obiteljske kuće jasno govori o silini prometne nezgode čiji je sudionik bio vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić.

"Pa samo lom. Ništa drugo. Ono sve je dotjerao ovamo. Došlo je vidite. Doći će popravljati i rekao je župan da će doći to sve srediti, a hoće li ili neće, ne znamo", rekla je Kata Rajković iz Cerne i dodala da ne zna tko je vozio.


Susjedi u Cerni suzdržani su, ne komentiraju događaj.

"Ne znam ja ništa, ja sam spavao kad je to bilo. Ja vidim samo neki žmigavac da svijetli. Ja mislio smeće voze“, rekao je susjed.

Tri dana nakon nezgode oglasio se i župan. 

"U spomenutoj nezgodi sudjelovao sam kao suvozač u službenom automobilu Vukovarsko-srijemske županije, a kojim je na moju zamolbu upravljao K.B. Vozač automobila i ja smo alkotestirani, pri čemu kod vozača nije utvrđena prisutnost alkohola, dok je kod mene prisutnost alkohola bila 1.44 promila“, rekao je Damir Dekanić, župan Vukovarsko-srijemske županije.

Damir Dekanić već je bio u fokusu medija i javnosti kada se vozeći automobil pod utjecajem alkohola sudario s automobilom u kojem su bile četiri časne sestre. 
U ovom slučaju Dekanić tvrdi - automobil nije vozio on, a tko je K. B. i kakve veze ima sa županijskim automobilom, nisu željeli pojasniti ni u Županiji.


Image
NESVAKIDAŠNJA DEMOGRAFSKA MJERA

Je li ovo model za zaustavljanje iseljavanja iz Slavonije? Općina će jeftino podijeliti 152 kuće!

Image
NESVAKIDAŠNJA DEMOGRAFSKA MJERA

Je li ovo model za zaustavljanje iseljavanja iz Slavonije? Općina će jeftino podijeliti 152 kuće!

Objašnjenja traži i nekadašnji Dekanićev protukandidat za župana i zahtijeva njegovu ostavku.

"Govori se da je župan upravljao vozilom. Da je naknadno došao osoba pod inicijalima K.B. Da je preuzela odgovornost što na neki način nije baš logično. A ono što je isto tako bitno reći da kao suvozač župan ne smije sjediti u alkoholiziranom stanju na prednjem sjedalu", rekao je Josip Dabro, predsjednik Domovinskog pokreta Vukovarsko-srijemske županije.

Sumnju dodatno budi i duga šutnja župana, a policija se o nesreći oglasila tek danas - jednom rečenicom u zbirnom pregledu nesreća tijekom blagdanskog vikenda.

Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
Viola boje mora
Love island Australija
default_cta
Barbie i njezine sestre
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Turbo fast
default_cta
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
'DOSJE JARAK'

Najveća bol koju roditelj može iskusiti: Ljerki je mezimica izdahnula na rukama, bol je preživjela uz Zvonka


Više s weba