DANIMA TERORIZIRALI GRAĐANE

Zadrani odahnuli, otišli su razuzdani britanski vojnici! Iščupali stup kakav se prevozi bagerom

3.7.2019. u 19:29/ Nikolina Radić

Ostali su dužni jako puno neplaćenih računa, mokrili su u kafićima i ispred njih, maltretirali djevojke i goste

Zadrane su danima terorizirali britanski vojnici na odmoru.  Bilo je svega: divljanja po kafićima, neplaćanja računa, maltretiranja djevojaka, različitog vandalizma.

Jednotjedni odmor čak 200-njak britanskih vojnika, pripadnika Kraljevskoga ratnog zrakoplovstva, koji su bili na vježbi u Udbini, a nakon toga se spustili na odmor u Zadar je gotov. Zadrani su odahnuli, kazala je u RTL-u Danas RTL-ova novinarka Nikolina Radić

VEZANI ČLANAK 

Sudjelovali u pet incidenata

Policija je zabilježila da su vojnici sudjelovali u pet incidenata, a desetak ljudi je procesuirano. Među štetom koju su napravili bio je i odlomljen masivni stup na Forumu. Budući da je težak i masivan, nije poznato kako su ga iščupali iz ležišta i otkotrljali nekoliko metara dalje. Takvi se stupovi inače prevoze bagerima i viljuškarima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vojnici su ostali dužni jako puno neplaćenih računa, mokrili su u kafićima i ispred njih, maltretirali djevojke i goste. Jučer su u Petrčanima jedno dijete pokušali odvesti iz dvorišta. Ne mora značiti da su ga htjeli ukrasti, nego se samo poigrati s njime, ali otac je udario dva šamara jednom od njih i oni su pobjegli", kazala je Nikolina Radić. 

Putem britanskog veleposlanstva Britanska vojska je poručila da će istražiti slučajeve i intervenirati, odnosno sankcionirati vojnike.  

Upravo se čita

Image
UTAKMICA ODLUKE

Dalić najavio okršaj s Belgijom i otkrio detalje oko sastava: 'Nema popravnog ispita'

Više s weba

Pročitajte još

Image

Sporni ugovori i neobično javno privatno partnerstvo: Trebamo li nove PET CT uređaje?

Više s weba