reakcija na milanovićevu izjavu

Zajednica utemeljitelja HDZ-a: 'Ne damo na branitelje kao što oni nisu dali na Hrvatsku'

Image
Foto: Pixsell

Osudili su izjavu predsjednika Zorana Milanovića u Jasenovcu o micanju HOS-ove pločes ustaškim pozdravom

23.4.2020. u 17:38/ Hina

Vodstvo Zajednice utemeljitelja HDZ-a osudilo je u četvrtak izjavu predsjednika Zorana Milanovića u Jasenovcu  o micanju HOS-ove ploče s ustaškim pozdravom poručivši kako ne daju na hrvatske branitelje kao što oni nisu dali na Hrvatsku.   

"Vodstvo utemeljitelja HDZ-a zgroženo je izjavom predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića koju je dao upravo na 30. obljetnicu održavanja prvih višestranačkih izbora. Svojom izjavom da treba baciti spomen ploču s imenima poginulih hrvatskih branitelja on obezvrjeđuje njihovu žrtvu i žrtvu svih pripadnika Hrvatskih obrambenih snaga, kao i njihov doprinos u stvaranju slobodne i suverene Hrvatske”, navode u priopćenju članovi Predsjedništva i županijski predsjednici Zajednice utemeljitelja HDZ-a "Dr. Franjo Tuđman".

VEZANE VIJESTI

Upozoravaju i kako ljevica, koja inače deklarativno nastupa s pozicije da je „svaka žrtva – žrtva“, očito nema taj pristup kada su u pitanju oni koji su svoje živote dali za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„To je uistinu sramotno i izvan svih civilizacijskih normi, te otkriva pravu prirodu njihove politike. Ne damo na hrvatske branitelje kao što oni nisu dali na Hrvatsku”, poručuju u priopćenju.

Više s weba

Pročitajte još

Image
'MIJENJATE ZAKON'

Zbog situacije na Platku, Sindikat policije oštro: 'Ne radite razdor među nama i HGSS-om'

Više s weba