ne propustite rtl danas

Zbog samoizolacije Ivana Vrdoljaka, Jelena Pajić prvi će put sama voditi RTL Danas: 'Ovo je samo još jedan ispit koji moramo položiti i izgurati!'

Image

Jelena Pajić

Foto: RTL

Jelenu Pajić u RTL-u Danas ne propustite večeras od 18.30 sati

1.11.2020. u 17:10/ RTL.HR

U RTL-ovu studiju gledatelje će večeras od 18.30 sati dočekati pomalo neuobičajena situacija. Naime, nakon što su gotovo dvije i pol godine naviknuli gledati voditeljske parove, za dobro znani stol RTL-a Danas večeras će sama sjesti Jelena Pajić.

Nakon što je njezin kolega Ivan Vrdoljak završio u samoizolaciji, Jelena je spremno preuzela kormilo RTL-ove informativne emisije, koja se i sama vratila iz samoizolacije.

„Lijepo je vratiti se među drage kolege i u redakciju gdje je sve na svom mjestu jer sam ih prošla dva tjedna pratila s one strane ekrana, kao prosječan gledatelj. Bez Ivana će biti pusto, ali najbitnije od svega je njegovo zdravlje i da se vrati što prije pa da nastavimo zajedničkim snagama gdje smo stali“, kaže Jelena.

Ova nas je godina, ističe, od početka natjerala na snalaženje u različitim i dosad neproživljenim situacijama, a ovaj voditeljski pothvat smatra samo još jednim od izazova u nizu.

„Bit će prije svega zanimljivo i drugačije voditi sama jer smo se navikli u protekle dvije i pol godine raditi u paru. Ali ne sumnjam u sebe i znam da bi bilo tko od kolega, da se nađu u istoj situaciji, odmah uskočio i odradio to najbolje što može te da gledatelji sigurno ne bi ostali zakinuti za informacije ili sadržaj. RTL-ova News redakcija izvrsno se snašla u svim situacijama kojima se u ovoj godini morala prilagoditi, tako da je ovo još samo jedan ispit koji moramo položiti i izgurati… do nekog sljedećeg'', komentira voditeljica.

Jelenu Pajić u RTL-u Danas ne propustite večeras od 18.30 sati.

Tri sestre
Laži sa mnom
Señorita 89
Trag divljači
Život na vagi
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Kako zadovoljiti ženu
Elon Musk show

Više s weba

Pročitajte još

Image
DOBRO JE ZNATI

Niste htjeli čekati pa ste pregled obavili kod privatnika? Evo kad možete od HZZO-a tražiti povrat novca

Više s weba