ravnateljica agencije u šoku

Željka Markić traži kaznu za urednika Hine: 'Otkad sam došla ovdje, ništa slično nisam doživjela!'

Image

Željka Markić

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Razmotrit ću sve pravne načine protiv onih koji misle da će uvesti strah kao mjernu jedinicu nečije poslušnosti. Amen', bijesno je prokomentirala ravnateljica Hine

21.3.2017. u 14:50/ Vijesti.hr

Osnivačica i voditeljica udruge 'U ime obitelji' Željka Markić zatražila je kaznu za urednika vanjske politike u Hini, Domagoja Jankovića

Ravnateljica agencije Branka Gabriela Valentić šokirana je ovakvim postupkom koji, kako kaže, ne može usporediti s ničim što je dosad vidjela. 

“U moje četiri godine u Hini, nitko nikada, čak ni Tomislav Karamarko, nije od ravnatelja tražio ništa, a kamoli da kazni urednika koji je objavio nešto što im se ne sviđa, što je, pritom, napravljeno posve profesionalno, te je objavljen i ispravak na traženje U ime obitelji.

Željka Markić i njezina eskadrila si je uzela za pravo da piše ravnatelju i upravnom vijeću i traži kažnjavanje urednika, koji je postupio sukladno svim uzusima struke (te da ih se obavijesti o kazni), jer ona jednostavno misli da to tako treba. Ako to nije pokušaj pritiska najgore vrste, uvođenje straha među novinare i pokušaj progona neistomišljenika, onda nije ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razmotrit ću sve pravne načine protiv onih koji misle da će uvesti strah kao mjernu jedinicu nečije poslušnosti. Amen! Ako treba, pisat ću i papi Franji. Mislim da se njemu to ne bi svidjelo”, napisala je ravnateljica Hine na Facebooku. 

Upravo se čita

Image
drama na D-8

U prometnoj u blizini Slanog poginuo 26-godišnji suvozač. Mlađi vozač teško je ozlijeđen.

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Bandić je grijeh SDP-a'

Više s weba