DOBILA PET OPOMENA

Žestoko na aktualcu! Vidović Krišto poručila Jandrokoviću: 'Nervozni ste jer ste u korupciji', a onda je izbacio iz Sabora

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Vidović Krišto za riječ se javila i kad je krenulo aktualno prijepodne, ustvrdivši da premijer Plenković govori nepovezano i da je postao 'spiker' trgovačkih lanaca. 'Postao je spiker trgovačkih lanaca. Barbarić mu prijeti, a on nema snage smijeniti ga jer je ucijenjen', izjavila je pa dobila treću i četvrtu opomenu te je morala napustiti sabornicu

19.9.2023. u 11:11/ Hina

Prigovorima, opomenama, izbacivanjem jedne zastupnice iz sabornice, saborski su zastupnici u utorak 'otvorili' novu parlamentarnu sezonu.

Karolina Vidović Krišto (OiP) na početku zasjedanja dobila je dvije opomene, prigovorila je predsjedniku Hrvatskog Sabora da je prekršio Poslovnik, jer su zastupnici dnevni red dobili tek jučer, elektroničkim putem.

"Nervozni ste jer ste u korupciji, ali to vam ne daje za pravo da blokirate rad Hrvatskog sabora", kazala je predsjedniku Sabora Gordanu Jandrokoviću koji je odbacio njene tvrdnje, dodavši kako se radi o klasičnom političkom govoru i zlouporabi Poslovnika.

Vidović Krišto za riječ se javila i kad je krenulo aktualno prijepodne, ustvrdivši da premijer Plenković govori nepovezano i da je postao "spiker" trgovačkih lanaca. "Postao je spiker trgovačkih lanaca. Barbarić mu prijeti, a on nema snage smijeniti ga jer je ucijenjen", izjavila je pa dobila treću i četvrtu opomenu te je morala napustiti sabornicu.

Dobivate i petu opomenu, ne možete ni sutra biti na sjednici, rekao joj je predsjednik Sabora nakon što se Vidović Krišto nastavila buniti.

Image
ŽUSTRO

Posvađali se Plenković i Benčić. Premijer: 'Nemoćni ste, patetični i jadni'

Image
ŽUSTRO

Posvađali se Plenković i Benčić. Premijer: 'Nemoćni ste, patetični i jadni'

Opomenu je dobio i SDP-ov zastupnik Arsen Bauk.

Predložio je, naime, da se današnje aktualno prijepodne ne zove aktualno, nego samo prijepodne jer na njemu nema troje "aktualnih" ministara – Gordana Grlića Radmana, Marije Vučković i Marija Banožića, očito misleći na afere koje se vežu uz njih, neprijavljivanje 2,1 milijuna eura dividende, afričku svinjsku kugu itd.

POGLEDAJTE VIDEO: Zastupnici spremni za novi aktualac, premijer dolazi s teretom afere Barbarića i ministara

Tri sestre
Laži sa mnom
Señorita 89
Trag divljači
Život na vagi
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Kako zadovoljiti ženu
Elon Musk show

Više s weba

Pročitajte još

Image
DOZNAJEMO!

U Zagrebu pronađen Gabriel Matijević!

Više s weba