'NISAM SUDAC'

Župnik o tučnjavi na Platku i MMA borcu: 'Ne opravdavam, ali bit ću tihi molitelj za sve'

Image
Foto: Screenshot Facebook Kristijan Zeba

Svećenik iz Župe Sv. Križa iz Rijeke, Kristijan Zeba, na svom je Facebook profilu objavio fotografiju od prije točno godinu dana gdje je pozirao s jednim od glavnih protagonista - Lukom Tirielom Abramovićem uz opis 'Nakon sv. Mise s našim MMA borcem i župljaninom'

3.2.2023. u 8:36/ Danas.hr

Nekoliko dana prošlo je od vijesti koja je odjeknula u javnosti, a to je tučnjava na Platku u kojoj su se sukobili MMA borci, dva HGSS-ovca, ali i jedna žena.

MMA trojac napali su spomenute u nedjelju navečer, a iz dana u dan dolaze nove informacije oko cijelog incidenta.

Svećenik iz Župe Sv. Križa iz Rijeke, Kristijan Zeba, na svom je Facebook profilu objavio fotografiju od prije točno godinu dana gdje je pozirao s jednim od glavnih protagonista - Lukom Tirielom Abramovićem uz opis "Nakon sv. Mise s našim MMA borcem i župljaninom".

Image
ALEN UDOVIČ

Direktor Goranskog sportskog centra o tučnjavi na Platku: 'Najoštrije osuđujemo svaki vid nasilja

Image
ALEN UDOVIČ

Direktor Goranskog sportskog centra o tučnjavi na Platku: 'Najoštrije osuđujemo svaki vid nasilja

Tvrdi da ga je pogodila vijest, ali da on nije sudac.

"Dragi moj Luka! Žao mi je što se ove nedjelje dogodila situacija i ponašanje koje nije ni malo primjereno niti opravdano. Pogodila me ova vijest za koju sam danas tek čuo. Nisam sudac niti to smijem biti, ali bit ću tihi molitelj za sve. Da se više nikad nikome ne dogodi", piše Zeba.

"Mladi čovjek može biti ponesen svojom nepažnjom, ali to ga ne opravdava. Stoga molimo svi jedni za druge. A svima kojima je sada najteže u boli na duši i na tijelu molim Gospodina za zdravlje i brzi oporavak. A nama svima neka ovo bude za opomenu. Ljubiti, opraštati i moliti za oprost", zaključio je svećenik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
SVE KONTROLIRALA POLICIJA

Velšani nisu skidali osmijeh s lica. Ovako su sinoć izgledale splitske ulice nakon utakmice

Više s weba