POŽAR U STOBREČU

Izgorio na badnju večer

25.12.2008. u 10:44/ D.M.

Iz nepoznatih razloga vatra je buknula oko 22 sata, a Jozi nije bilo spasa. Njegov brat s obitelji jedva je izvukao živu glavu.

SPLIT - Iz zasad neutvrđenih razloga u Stobreču je na badnju večer u jednom stanu u Mornarskoj ulici izbio požar u kojem je život izgubio 63-godišnji Jozo B. Vatra je buknula oko 22 sata, a premda su vatrogasci na mjesto događaja došli za deset minuta, Jozi nije bilo spasa.

Stradao je i Jozin stan te stan njegova brata, koji je s obitelji jedva izvukao živu glavu. Kako piše Slobodna Dalmacija, spasio ga je jedan mladić koji je požar uočio hodajući rivom. Dotrčao je do zgrade i počeo vikati, na što se cijela obitelj strčala niz stubište i izbjegla pogibelj. Premda je čuo Jozu kako stenje u hodniku, brat se do njega nije mogao probiti zbog gustog dima i plamena.

U policiji zasad ne znaju zbog čega je vatra buknula, ali susjedi pričaju kako se Jozo grijao paleći vatru u kantama za boju, a s obzirom da nije imao struju, palio je i svijeće. Njegovo tijelo prebačeno je na obdukciju.

Više s weba

Pročitajte još

Image
zbog usklađivanja

Dobra vijest za umirovljenike! Stižu veće mirovine, evo kada kreću isplate

Više s weba