DOSTA MU JE VLASTI

Kerum ipak nešto radi! Zatražio sastanak s Milanovićem

8.11.2012. u 19:00/ RTL

Iz lokalne politike odlazi Željko Kerum. U intervjuu za lokalnu televiziju objavio je da se više neće kandidirati. No, nakon što je suspendirao zamjenicu koja dolazi na posao, ali nema ovlasti, on koji u Banovinu nije došao već dugo vremena, iskoristio je ovlasti i pisao Vladi da pomogne oko Spaladium arene.

Pljeskali su mu kad je prvi put ušao u Banovinu. No, nakon tri i pol godine Željko Kerum je odlučio kako se neće više kandidirati.

"HGS ima dobre temelje za lokalne izbore i polučit ćemo dobre rezultate. Tko će biti kandidat HGS-a, ja sigurno neću, a tko će vidjet ćemo", rekao je Kerum.

Građani Splita ne tuguju za Kerumom.

"To je super vijest. On se više ne bi trebao kandidirati. Sve je već pokazao. Ništa ne radi i nezainteresiran je", kazali su Splićani.

I oporba u Gradskom vijeću slaže se da su Kerum i njegovi ljudi pokazali što su znali.

"Dok god su Kerum i njegovi na vlasti isti su problemi bez obzira tko ode - Visković ili Šundov. Sve je to isto", naglasila je Aida Batarelo iz splitskog SDP-a.

"Nakon četiri godine ovakvog vladanja ni gradonačelnik Željko Kerum ni njegova zamjenica Anđelka Visković nisu zaslužili pažnju građana", dodala je HDZ-ova gradska vijećnica Sanja Bilač.

Nakon sukoba sa zamjenicom, koju je razvlastio, Anđelka Visković danas je ipak bila na poslu, a kaže da će nastaviti dolaziti. S druge strane, Kerum se konačno odlučio uhvatiti posla. Tako je danas uputio pismo članovima Vlade sa željom da svi skupa sjednu za stol i dogovore se oko Spaladium arene.

"Grad Split tu ima ulogu, ali država je glavna. Zato treba ove naše ministre iz Splita koji su u Vladi angažirati da se taj problem riješi da se nešto napravi", pojasnio je Kerum.

Do kraja mandata ostalo je još malo. Pitanje je hoće li Kerum stići riješiti nagomilane gradske probleme.

Više s weba

Pročitajte još

Image
nervoza

Gibon Kent odabrao pobjednika između Vatrenih i Brazila! Bojite li se pogledati?

Više s weba