rugao se epidemiji

Bivši zastupnik Živog zida bio antivakser, pa obolio i sad kaže: 'Korona nije ni prehlada ni gripa. Bacalo me je u očaj'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Vene su mi skroz utonule, sestre mi nisu mogle izvaditi krv, prepričao je Bunjac

16.9.2021. u 15:32/ RTL Vijesti

Bivši zastupnik Živog zida, Branimir Bunjac, koji se preselio u Irsku dugo se rugao epidemiji i bio protivnik cijepljenja, a onda se zarazio i progovorio o svojoj borbi s covidom. Na svom Facebook profilu je post naslova ''moje iskustvo s koronom''.

Obavijest prenosimo u cijelosti:

''Simptomi se pojavljuju podmuklo, temperatura 37,1, naizgled neka sitnica, bolest bukne treći dan, meni otišla temperatura na 39,3. Slabost je velika, ne možeš se koncentrirati na ništa. Izgubio sam apetit skroz, to me bacalo u očaj, nijedan zalogaj nisam mogao progutati. Kako imam niski tlak, pao sam kad sam išao na WC u noći, nisam mogao ustati, koma. Pio sam 3 dana Sumamed, pa 4 Doxyciclin, ali sam dobio reakciju na jeziku pa sam teška srca morao prekinuti s antibioticima. Jezik mi bio zelen, pa crven, ružno za vidjeti, a peče jako..

Vene su mi skroz utonule, sestre mi nisu mogle izvaditi krv. Uzimao sam paracetamol 9 dana, do 6 komada dnevno, donekle mi je pomagao s temperaturom. U bolnici su mi dali jednu infuziju, nekakve injekcije u trbuh, nekakve 4 tabletice svaki dan i sirup. Nakon 12 dana simptoma puštaju me doma. Nemam više temperature, ali se znojim cijelu noć.

Naravno da sam se propitivao oko mog stava prema cijepljenju. Neosporno je da je u ovom trenutku u bolnicama više necijepljenih, da imaju teže simptome i da više umiru.

Image
Večeras

Masovna akcija: Facebook briše mrežu njemačkih teoretičara zavjera, time po prvi put slijedi nova pravila

Image
Večeras

Masovna akcija: Facebook briše mrežu njemačkih teoretičara zavjera, time po prvi put slijedi nova pravila

Ali na svakom od vas je da individualno odluči. Ja se jako bojim cjepiva i riskirao sam ostati necijepljen.

Cjepiva imaju nuspojave i nisu trajno rješenje. Tko zna kakve sve dugoročne posljedice cjepivo može imati, posebno 3,4 doza. Teško je biti pametan. Ja sam se pouzdao u sljedeće: ne pušim, ne pijem alkohol ni kavu, nemam viška kila, mogu trčati 10 km u komadu, vegetarijanac sam, krv mi je savršeno čista. Sad kad sam trebao pomoć dobio sam pomoć od irskog zdravstvenog sustava koji je 10 puta razvijeniji od hrvatskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijepljeni ili ne, nemojte čekati poduzeti nešto preventivno, bacite cigarete i alkohol, ojačajte tijelo, smršajte, mnogi od vas koji čitate ste na redu, neki će na žalost i umrijeti poput moje vršnjakinje Slobodanke Miščević kojoj je sprovod danas. Korona nije ni prehlada ni gripa, to je bolest za sebe, od koje vas neće zaštititi ni medicina ni alternativa, samo vaš unaprijed pripremljeni imunitet. Ja se osjećam kao da sam se ponovno rodio, ali sam i u šoku laganom. Moram se još oporavljati danima očito'', napisao je Bunjac.

No podsjetimo i kakve je statuse ranije objavljivao...

''Ne želim nikakvo cjepivo, posebno ne protiv COVID-a. Ne želim nuspojave ugruške, miokarditis, rak, moždani i srčani udar, slabost''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
on vrijeđa građane

Umirovljenici Milanoviću: ' Zbog omalovažavanja Dana državnosti zasigurno ste izgubili potporu mnogih umirovljenika'

''Novinari, političari, znanstvenici, svi podmićeni iz iste ruke da šire laži i rade protiv naroda''.

''Brojke stožera se lažne, kako o zaraženima, tako i o umrlima. Jeftina politička manipulacija.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
lako je moguće!

Jeste li 'prehodali' koronu, a da niste ni znali? Ovi znakovi upućuju na to

Više s weba