Jednostavno je

Evo rješenja za sve koji panično kupuju toaletni papir: Kalkulator računa koliko rola stvarno trebate

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Web programer je želio pružiti ljudima malo humora i pokušati riješiti problem mnogih te smanjiti panično kupovanje zaliha

20.3.2020. u 9:18/ Vijesti.hr

Usijed paničnog kupovanja i stavranja zaliha toaletnog papira zbog koronavirusa, londonski web programer osmislio je je kalkulator koji će vam reći koliko je vam je rola zapravo potrebno.

Dave Stewart želio je pružiti ljudima malo humora tijekom pandemije koronavirusa, istovremeno pokušavajući riješiti problem mnogih ljudi i smanjiti panično kupovanje zaliha.

Besplatna internetska i mobilna aplikacija "Got Paper?" (Imate papir?) postavit će vam nekoliko jednostavnih pitanja kao što su "koliko puta dnevno mokrite", te će prema tome izračunati koliko rola toaletnog papira vam je doista potrebno.

U narednim će danima biti preveden na još nekoliko jezika, uključujući talijanski i kineski, piše Insider.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio sam napraviti nešto što će pomoći našoj zajednici u ovim teškim i strašnim vremenima, a uz to olakšati cijelu situaciju uz malo šale i smijeha. U ovakvim vremenima, važno je zapamtiti da trebamo pomagati jedni drugima te se podsjetiti da masovno kupovanje zalihe nikome ne pomaže", rekao je Dave za Insider.

Kalkulator se nalazi na ovoj poveznici.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Novi podaci

Stožer: Danas u Hrvatskoj 668 novih slučajeva, preminulo je pet osoba

Više s weba