borba s koronavirusom

Imao je i nekoliko kroničnih bolesti: U Splitu umro muškarac, bio je korisnik Doma u Vukovarskoj ulici

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/Pixsell

U Splitsko-dalmatinskoj županiji, od ukupno 165 obrađenih testova, danas nema novooboljelih osoba

25.4.2020. u 11:25/ Vijesti.hr

Prema izvješću NZJZ-a Splitsko-dalmatinske županije od ukupno 165 obrađenih testova s područja SDŽ danas nema novooboljelih osoba. Ukupno do sada 74 zdravstvena djelatnika su oboljela od koronavirusa. 114 osoba je hospitalizirano. 103 zdravstvena djelatnika se nalaze u samoizolaciji. 8 osoba se nalazi na respiratoru od toga 6 iz Splitsko-dalmatinske županije i 2 iz Šibensko-kninske županije. 7 osoba se nalazi u karanteni hotela Zagreb na Duilovu.

Razvoj situacije po županijama pratite OVDJE

Tijekom jutra u KBC-u Split preminula je starija muška osoba rođena 1930. godine. Preminuli je bio korisnik Doma za starije i nemoćne osobe Split smještajne jedinice u Vukovarskoj ulici. Uz nekoliko kroničnih bolesti osoba je imala i infekciju COVID19.

Na području Splitsko-dalmatinske županije do sada su zabilježena 462 slučaja zaraze koronavirusom  od toga su 134 osobe izliječene te je na dan 25.4.2020. na području Splitsko-dalmatinske županije pozitivno na covid infekciju 328 osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Od ponedjeljka će biti ovako

Nove mjere znače maske, još ograničenja, ali ugostitelje ne diraju. Samo jedna škola u RH ne kreće s radom u ponedjeljak

Više s weba