NAČELNIK ZA RTL

'Murter i Betina su sada najsigurnija mjesta na Jadranu i tako ćemo ih brendirati'

18.4.2020. u 18:40/ Vijesti.hr

Murter i Betina su nakon više tjedana napokon izašli iz karantene

Ukidanje karantene nam znači sigurnost i olakšanje da se možemo vratiti gospodarstvu i oporaviti barem dio ekonomije te se pripremati za sezonu ako je bude, istaknuo je za RTL Danas načelnik općine Murter Kornati Toni Turčinov u razgovoru s RTL-ovom reporterkom Nikolinom Radić.

VEZANE VIJESTI

Murter i Betina su sada najsigurnija mjesta na Jadranu i promovirat ćemo se kao najsigurnija destinacija – number one, treba se pripremati za sezonu ako je bude, ali moramo i paziti se drugog vala, upozorio je Turčinov.

Što se tiče mjera sigurnosti, primjerice samo jedan građevinski radnik će moći u dućan, a svi će morati držati svojih ograđenih prostora, no to su sve mjere koje smo mi sami uveli i prije proglašenja karantene, podsjetio je.

Ugostiteljstvo nam je najjača grana i dok se ono ne oporavi to nam je najveći udarac, kazao je Turčinov, a osvrnuo se i na popis zaraženih ljudi koji se pojavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi se svi jako dobro poznajemo, malo smo mjesto, mislim da nitko nije htio nikome nanijeti štetu, a neki su smao htjeli znati o kome se radi da bi mogli pomoći, nije tu bilo nikakve zle krvi i mi se i dalje držimo zajedno, zaključio je načelnik.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Od ponedjeljka će biti ovako

Nove mjere znače maske, još ograničenja, ali ugostitelje ne diraju. Samo jedna škola u RH ne kreće s radom u ponedjeljak

Više s weba