Hinduistička grupa

Nevjerojatno čime se štite od koronavirusa: 'Pijemo kravlji urin i kupamo se u kravljem izmetu'

Image
Foto: Ilustracija/Jurica Galoic/PIXSELL

Zagovarali su i korištenje kravljeg urina kao lijeka za rak i druga oboljenja

14.3.2020. u 15:20/ Hina

Hinduistička grupa organizirala je skupno pijenje urina u subotu jer vjeruje da kravlji urin ima ljekovita svojstva te da može poslužiti kao prevencija protiv koronavirusa.  

Stručnjaci su opetovano ponovili da kravlji urin ne liječi bolesti poput raka te da ne postoje dokazi da može spriječiti dobivanje koronavirusa.

"Parti" je organizirala skupina Akhil Bharat Hindu Mahasabha (Sveindijski hinduistički savez)  u svojem sjedištu u New Delhiju, a prisustvovalo je 200 ljudi.

Organizatori se nadaju da će organizirati slične događaje drugdje u Indiji.

"Pijemo kravlji urin 21 godinu, a također se kupamo u kravljem izmetu. Nikada nismo osjetili potrebu za engleskom medicinom", rekao je Om Prakash, jedan od partijanera. 

Chakrapani Maharaj, čelnik organizacije, pozirao je fotografima, dok je postavio žlicu ispunjenu kravljim urinom blizu karikature koronavirusa.

Istaknuti članovi vladajuće hinduističko nacionalističke stranke premijera Narendre Modija BJP, zagovarali su korištenje kravljeg urina kao lijeka za rak i druga oboljenja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je zastupnica BJP-a u skupštini sjeveroistočne države Assam rekla je zastupnicima na sjednici da kravlji urin i izmet mogu biti korišteni protiv koronavirusa. 

Više s weba

Pročitajte još

Image
PUSTA BREGANA

Otvorene su granice ako ispunjavate potrebne uvjete za prelazak: 'U šoping još ne puštaju'

Više s weba