nevjerojatno

U Istri se pojavila krivotvorena odluka Županijskog stožera: 'Policija je obaviještena...'

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Po toj odluci je stožer donio "odluku o ograničavanju društvenih okupljanja".

13.10.2020. u 18:16/ Hina

Načelnik Stožera Civilne zaštite Istarske županije Dino Kozlevac opovrgnuo je u utorak informaciju koja se tijekom dana pojavila u javnom prostoru na području te županije, a po kojoj je taj stožer donio "odluku o ograničavanju društvenih okupljanja".

"Stožer Civilne zaštite Istarske županije ovih dana nije donosio odluku te vrste. Ta odluka, koja nosi datum 13. listopada 2020., je bez vidljivog potpisa te je krivotvorena i lažna", stoji u priopćenju za javnost koje je potpisao Dino Kozlevac. O tome je, dodaje se, obaviještena istarska Policijska uprava radi daljnjeg postupanja.

Iz Istarske županije su poručili da će, na temelju odluka Nacionalnog stožera Civilne zaštite od danas i jučer, Stožer Civilne zaštite Istarske županije u koordinaciji s gradskim i općinskim stožerima odluku o postupanju u županiji objaviti prekosutra, 15. listopada. Odluka će biti donesena u skladu s prosudbom Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije o potrebnim mjerama u Istarskoj županiji radi održavanja povoljnog stanja.

Više s weba

Pročitajte još

Image
i dalje treba paziti

Šestero novooboljelih u Splitsko-dalmatinskoj županiji: Nema korone u OŠ 'Marjan' i Centru za autizam

Više s weba