OPET 'BRILJIRA'

Vučićev doktor: 'Hrvati koriste jeftine testove i lažiraju brojke'

Image
Foto: Twitter

Branimir Nestorović ne prestaje privlačiti pažnju svojim, najblaže rečeno, osebujnim izjavama

15.4.2020. u 18:52/ Vijesti.hr

Govorio je da je korona najsmiješniji virus u povijesti čovječanstva i da postoji samo na Facebooku, a ženama je poručio da slobodno idu u šoping u Italiju - i to je samo dio izjava kojima je prof.dr. Branimir Nestorović, jedan od članova kriznog stožera u Srbiji, izazivao nevjericu i podsmijeh u javnosti tijekom proteklih tjedana.

Nije mu to baš lako palo pa je nedavno ustvrdio: ''Profesor sam 20 godina i napisao sam gomilu knjiga i radova, a sad sam odjedanput postao kreten. Moja stručnost ne može se procijeniti na presicama, ona se ocjenjuje na drugim mjestima. Meni ne treba da me hvali bilo tko, financijski sam zbrinut, nemam nikakvu korist od ovoga. Što da budem poznat?! Pa ja sam i prije ovoga gostovao 120 puta na ovoj televiziji. Popularan sam doktor, nije da se hvalim, ali ja volim da drugi ljudi imaju različita mišljenja'', kazao je u jednom od televizijskih gostovanja.

VEZANE VIJESTI

Danas je imao novi zapažen istup u kojem je pohvalio testiranje u Srbiji, a za Hrvatsku je ustvrdio da koristi jeftine testove: ''Hrvati rade nepouzdane, brze testove. Imaju lažan broj negativnih nalaza, a bave se nama! Mi te jeftine testove nismo htjeli ni uzeti, odlučili smo raditi dijagnostiku s najboljim PCR testovima čiji se rezultati duže čekaju, ali su jedini točni''. 

Ponudio je i objašnjenje zašto misli da Srbija bolje provodi testove od Hrvatske, prenosi 24sata: ''Zbog sigurnosti pacijenata, mi ih čak i ponavljamo. Zato i imamo postotno mali broj umrlih i vjerujemo da će tako i ostati''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
čeka se stožer

Stigli su prvi neslužbeni podaci - zaraženih je manje nego prije tjedan dana. Znači li to da epidemija ipak popušta?

Više s weba