koncentrirana na novi posao

Kusin: 'Grad ću voditi u dobrom smjeru do povratka Bandića'

Image

Vesna Kusin

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Bandić je u četvrtak Kusin imenovao svojom opunomoćenom zamjenicom umjesto Sandre Švaljek

28.3.2015. u 13:44/ K.T./HINA

Opunomoćena zamjenica zagrebačkog gradonačelnika VesnaKusin izjavila je u srijedu kako je zagrebačka gradska uprava dobro ustrojena te naglasila da će Zagreb voditi "u dobrom smjeru do povratka gradonačelnika MilanaBandića".

U izjavi novinarima nakon tradicionalnog uskrsnog druženja donatora, volontera i štićenika humanitarne organizacije "Dora", Kusin je kazala kako se nije čula s Bandićem koji je zbog sumnji u financijske malverzacije u pritvoru u remetinečkom zatvoru. Bandić je u četvrtak Kusin imenovao svojom opunomoćenom zamjenicom umjesto SandreŠvaljek.

Image

Sandra Švaljek, Vesna Kusin

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image

Sandra Švaljek, Vesna Kusin

Goran Stanzl/PIXSELL

"Ja sam sada preuzela funkciju da vodim u dobrom smjeru grad do povratka gradonačelnika Milana Bandića", kazala je Kusin koja se neće učlaniti u Bandićevu novoosnovanu stranku.

"Imam mnogo posla i ne mogu se trenutno rasipati na više strana. Koncentrirana sam na taj posao i želim da građani ne osjete nikakvu promjenu, nego da vide da idemo u dobrom pravcu za dobrobit ovog grada i dobrobit njegovih građana", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazala je i da neće doći do promjena na pročelničkim mjestima u gradskoj upravi. "Više sam puta naglašavala da je grad dobro ustrojen i na čelu ima ljude koji znaju raditi svoj posao i nastavit će ga dalje raditi odgovorno. Ja ću im možda dati neke smjernice da to bude još uspješnije", ističe Kusin kojoj je, naglasila je, jedini cilj da u Zagrebu te njegovim građanima "bude bolje".

Više s weba

Pročitajte još

Image

Opačić: 'Milanovića ne treba gaziti, vjerujem da će se sutra obratiti članovima Odbora'

Više s weba