'žrtve' povjerovale priči

Lažnim koktelom za maligne bolesti prevarant zaradio 230 tisuća kuna

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Dvije 51-godišnjakinje i jedan 67-godišnji bolesnik povjerovali su priči da prevarant ima vlastiti laboratorij za izradu lijekova i da raspolaže novom tehnologijom liječenja malignih bolesti na principu 'Nano titan vode'

2.4.2015. u 15:34/ K.T./HINA

Zagrebačka policija prijavila je 68-godišnjeg prevaranta nakon što je 'izvukao' gotovo 230 tisuća kuna od troje bolesnika prodajući im 'koktel' za koji je tvrdio da će im pomoći u liječenju malignih bolesti.

Dvije 51-godišnjakinje i jedan 67-godišnji bolesnik povjerovali su priči da prevarant ima vlastiti laboratorij za izradu lijekova i da raspolaže novom tehnologijom liječenja malignih bolesti na principu "Nano titan vode", kažu u policiji.

Od srpnja 2012. do travnja 2013. od jedne 51-godišnjakinje za više boca koktela izvukao je 6800 eura, od druge 11000 eura, a od 67-godišnjaka čak 12450 eura, iako je, prema policijskim tvrdnjama, znao da tekućina koju im prodaje nema utjecaj na njihovu bolest.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 68-godišnjak je prijavljen za tri kaznena djela prijevare te je predan pritvorskom nadzorniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
RTL Danas donosi

Kako dio poslodavaca želi rušiti rad nedjeljom i koji su razlozi onih za neradne nedjelje?

Više s weba