dostava diljem zemlje

Cvjećarnica iz Zagreba rano je prepoznala prednost online trgovine: 'Naš posao je najbolji, razveselimo ljude'

Image

Dostava se ne vrši pošto, već preko njihove mreže partner cvjećarnica

24.7.2022. u 12:00/ Ana Roksandić

Za sve one koji su nekome htjeli pokloniti buket cvijeća, a nisu stigli otići do najbliže cvjećarnice, cvjećarnica Ljubica dostavila je rješenje u vidu internet stranice buket.hr pomoću koje omiljenoj osobi možete poslati cvijeće u bilo koji dio Hrvatske.

Image
Foto: Facebook/buket.hr
Image
Facebook/buket.hr

Doprinose i drugim cvjećarnicama

''Odlučili smo svoja znanja primijeniti na već uhodani posao cvjećarnice i omogućiti onima koji ne mogu do nje da nekome pošalju cvijeće. Također, surađujemo i sa drugim cvjećarnicama diljem Hrvatske, te tako doprinosim i njihovom poslovanju'', rekli su za RTL.hr u cvjećarnici Ljubica.

Cvjećarnica Ljubica s radom je započela u Zapruđu u Novom Zagrebu još 1982. godine, a internet cvjećarnicu pokrenuli su 2012. godine, ponukani upitima klijenata za dostavu cvijeća i za druge gradove, ne samo po Zagrebu. Dostava se ne vrši pošto, već preko njihove mreže partner cvjećarnica.

Image
Foto: Facebook/buket.hr
Image
Facebook/buket.hr

Prilikom odabira imena bilo im je važno da je riječ o nečemu jednostavnom i lako pamtljivom, a i da ima veze sa cvijećem, zato im se buket.hr činio kako najprikladniji naziv.

''A cvjećarnica Ljubica danas i internet trgovina cvjecarnicaljubica.com, nosi ime po vlasnici koja je cvjećarnicu i pokrenula davne 1982. godine'', naglašavaju.

Buket.hr nudi velik izbor buketa, cvjetnih košarica, lončanica kao i vijenaca, uz besplatnu dostavu širom Hrvatske. Jednostavnost kupnje omogućeno je sigurnim online plaćanjem kreditnim ili debitnim karticama, kao i internet bankarstvom ili općom uplatnicom.

Image
krenula od nule

Tijekom porodiljnog dopusta pokrenula kozmetički brend: 'Moji proizvodi imaju holistički pristup njezi kože'

Image
krenula od nule

Tijekom porodiljnog dopusta pokrenula kozmetički brend: 'Moji proizvodi imaju holistički pristup njezi kože'

Cvijeće preko interneta dobro je došlo u vrijeme pandemije

Uz web stranicu, buket.hr ima i svoj Instagram i Facebook profil, a na projektu Internet cvjećarnice trenutno radi pet zaposlenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Kod nas su u ponudi razne vrste buketa za sve prigode, od rođendana, godišnjica, rođenja djeteta, prigodnih aranžmana za Božić, Uskrs i slično, pa do vijenaca za sprovode.
Nemamo nekih većih poteškoća u poslovanju'', kažu nam.

Image
Foto: Facebook/buket.hr
Image
Facebook/buket.hr

U trenutku pandemije, to što već imaju uhodano online poslovanje, im je bila velika prednost. Svjedoče kako je u tim trenucima kupcima bilo zgodnije cvijeće poslati preko interneta nego uživo.

''Mislimo da je naš posao najbolji, jer imamo priliku razveseliti nekoga prekrasnim buketom cvijeća'', radosno nam kažu.

Za sada nemaju nikakvih većih planova za budućnost, prilagodili su Internet trgovinu stranim kupcima i time se povećali opseg posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
RAVNATELJICA ŠKOLE U STROŽANCU

'Učiteljica je dobila otkaz zbog 7 povreda radnog odnosa. Poduzeli smo sve, a MOST na ovome skuplja poene'

Više s weba

Pročitajte još

Image
baranjske breskve

Nakon što je propala firma u kojoj je radio, odlučio je biti voćar: 'Nisam vidio izlaza osim da probam sam'

Više s weba