VRIJEDI MILIJUNE

Markić na Šipanu posjeduje luksuznu vilu s nogometnim igralištem!

Image
Foto: dubrovnikpress.hr

Željka Markić vlasnica je luksuzne vile na otoku Šipanu koja vrijedi milijune i proteže se na nekoliko tisuća četvornih metara.

25.11.2013. u 15:54/ RTL/Hina

Čelnica građanske inicijative "U ime obitelji"ŽeljkaMarkić posjeduje luksuznu vilu vrijednu nekoliko milijuna kuna na otoku Šipanu.

Dubrovnikpress, koji je objavio fotografije spomenute vile, piše kako je od Crkve otkupljena stara mlinica iznad Suđurđa te, okružena zidom koji je podignut, preuređena u luksuzno imanje s malonogometnim igralištem i bazenom okruženim maslinama.

Dubrovački dnevnik
piše kako su uvidom u zemljišne knjige otkrili da je Markić sveukupno kupila 4600 kvadrata.

"Cijena građevinskog zemljišta na otoku Šipanu je 100 eura za kvadrat, znači da je Markićka samo na zemljište potrošila 460 tisuća eura. Prosječna cijena kuće u Suđurđu na Šipanu je oko 1000 eura za kvadrat, pa tome treba pridodati još 155 tisuća eura za kuću što je sveukupno potrošenih 615 tisuća eura prije ikakve adaptacije", piše Dubrovački dnevnik.

Jedan visoko rangirani političar iz Suđurđa, koji je želio ostati anoniman, rekao je za Dubrovački dnevnik da vila Željki Markić služi za sektaške seanse na kojima sudjeluju mlade osobe. Kaže da ona na Šipanu boravi nekoliko mjeseci godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Od konoplje se radi ulje, brašno, kozmetika: Uskoro bi se mogla otvoriti vrata jednoj novoj industriji

Više s weba