šišljagić je propisno pozdravio

Markić umjesto Karamarka izabrala - Glavaša!

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Jedan dio stranke koji je predvodio Ladislav Ilčić zagovarao je suradnju s HDZ-om, no postojao je i dio Hrasta koji je nezadovoljan dosadašnjim ponašanjem oporbe.

3.2.2014. u 12:40/ RTL

Predsjednik HDSSB-a, osječko-baranjski župan VladimirŠišljagić, izjavio je danas kako je ŽeljkaMarkić, čelnica građanske inicijative "U ime obitelji", dobro došla u koordinaciju "Savez za Hrvatsku", ali da razgovori o tome još nisu konkretizirani.

U "Savez za Hrvatsku" dobro došle su sve stanke, udruge, građanske inicijative i svi oni koji žele osigurati dostojanstven život svakog hrvatskog građanina, rekao je za Hinu Šišljagić.

Dodao je kako se "Savez za Hrvatsku" okuplja uoči izbora za EU parlament, a ujedno i kao opcija istih političkih stajališta koja će biti velika snaga i na svim ostalim izborima, od predsjedničkih, parlamentarnih do lokalnih.

Prema medijskim nagađanjima "Savezu za Hrvatsku", uz HDSSB, pridružuju se i stranke HSP Daniela Srba, Hrvatska zora Milana Kujundžića, Autohtona hrvatska seljačka stranka Branka Borkovića i druge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se neslužbeno doznaje, na sastanku u srijedu u Zagrebu "Savez za Hrvatsku" imat će koordinaciju, na kojoj će biti i Željka Markić i predstavnici drugih stranaka.

Jedan dio stranke, koji je predvodio LadislavIlčić, zagovarao je suradnju s HDZ-om, no postojao je i dio Hrasta koji je nezadovoljan dosadašnjim ponašanjem oporbe.

Taj dio stranke je ipak nadglasao HDZ-ove pristalice te se odlučio za Savez za Hrvatsku.

Upravo se čita

Image
SLUČAJ AGROKOR

Je li 11 mil. kn proračunskog novca bačeno u vjetar zbog podizanja optužnice? Što kaže DORH?

Više s weba

Pročitajte još

Image
trening potražnih pasa

Vatrogasne katastrofe bez njih bi bile mnogo teže! Jedan četveronožni vatrogasac odrađuje posao za 25 ljudi!

Više s weba