nesreće na koncertima

Na curicu pao zvučnik na koncertu Magazina

Image
Foto: PIXSELL

Oko 23 sata u Omišu tijekom koncerta grupe Magazin 11-godišnja djevojčica slomila je zglob ruke nakon što je na nju pao zvučnik s bine. Tijekom održavanja koncerta 2Cellosa s montažne tribine pala 56-godišnjakinja teško ozlijedivši glavu.

19.8.2012. u 12:21/ S.K./Hina

Dvije su osobe teško ozlijeđene na dvama koncertima koji su se u subotu navečer održavali u Splitu i Omišu, izvijestila je danas splitska policija.

Oko 23 sata u Omišu tijekom koncerta grupe Magazin 11-godišnja djevojčica slomila je zglob ruke nakon što je na nju pao zvučnik s bine. Policija je rekla da je do pada došlo nakon što je skupina djece potrčala prema članovima grupe Magazin u želji da dobiju autograme. Policija istražuje ovaj događaj.

Na splitskoj rivi oko 22,20 sati tijekom održavanja koncerta 2Cellosa s montažne tribine pala 56-godišnjakinja teško ozlijedivši glavu. Kolima Hitne medicinske pomoći prebačena je u Klinički bolnički centar (KBC) Split gdje je zadržana na Odjelu neurokirurgije. I u ovom slučaju policija istražuje zbog čega je došlo do pada zvučnika.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Zimska čarolija

Plitvice su trenutno najhladnije područje Hrvatske: Pogledajte kako izgleda prava snježna bajka

Više s weba