bombastična vijest S Markova trga

Na snagu stupa Kodeks o etičkom ponašanju hrvatskih sabornjaka!

18.3.2015. u 19:54/ RTL

Zastupnici su u drami - na snagu stupa kodeks koji će im propisati kako se trebaju ponašati. I dok jedni prijeko potreban bonton pozdravljaju, drugima će teško biti kontrolirati, u najmanju ruku, nepristojnu retoriku

Rojsova - "Treba priznati, treba biti muško i reći, da, ja sam peder, a ne skrivati se!" i Bebićeva "Vi ste jedan običan galamdžija, ništa drugo, trebali ste šutjeti odavno" - izjave su koje su ostale u povijesti.

S Markova trga stiže bombastična vijest! Na snagu stupa Kodeks o etičkom ponašanju zastupnika koji bi lijene i nepristojne sabornjake lupio tamo gdje najviše boli - po novčaniku!

"Sjetimo se ono u prošlosti, manje pričaj - više rađaj i sličnih stvari koje su doista pokazale nisku razinu političke kulture, odnosno zatucanosti - a mislite li da je kazna od 1500 kuna premala? - pa to nije kazna", izjavila je VesnaŠkareOžbolt, saborska zastupnica DC-a.

Srećom, nismo najgori!

"U susjednoj državi Srbiji, sada bontonom zabranjuju riječi kao što su đubre, smeće, kriminalac, lopov - oni točno definiraju riječi koje se ne smiju izgovoriti u parlamentu", kazao je JosipSalapić, saborski zastupnik HDSSB-a.

I dok se svi koje smo danas zatekli u praznim saborskim hodnicima hvale zavidnim manirama, još uvijek pamte mladenačke nestašluke! Pogotovo kad su u pitanju prve ljubavi... Poslušajte što su to IvanGrubišić, VesnaŠkareOžbolt i JadrankaKosor radili u mladenačkim danima!

Više s weba

Pročitajte još

Image

Ispred KBC Split održan prosvjed podrške zdravstvenim radnicima

Više s weba