'samo mi se javi'

Nakon avanture za jednu noć traži oca svog djeteta preko Facebooka!

15.3.2015. u 15:41/ RTL

O ocu svog djeteta zna samo da se zove Jeremy, da je u svojim dvadesetima te da živi u Morleyu, predgrađu Pertha. Navodno ima smeđu kosu i smeđe oči

Australki BiancaFazey prije četiri godine doktori su rekli kako ne može zatrudnjeti, no kada je u travnju prošle godine imala avanturu za jednu noć s nepoznatim muškarcem u Perthu, otkrila je da je trudna.

25-godišnja Bianca je devet mjeseci kasnije rodila dječaka, unatoč dijagnozi policističnog sindroma jajnika, a oca djeteta je odlučila pronaći preko britanskog internetskog oglasnika Gumtree.

O njemu je znala samo da se zove Jeremy, da je u svojim dvadesetima te da živi u Morleyu, predgrađu Pertha. Navodno ima smeđu kosu i smeđe oči.Tijekom trudnoće ga je uzaludno pet mjeseci tražila, a nakon što njen sin Logan nije umalo umro tijekom poroda, Bianca je odlučila pronaći oca preko društvenih mreža. Zbog tog je čina naišla na veliko negodovanje korisnika. Dušebrižnici smatraju kako je trebala pobaciti, a neki joj se javljaju u posprdnom tonu kako bi joj ponudili da glume Jeremyja.

"Ne mogu vjerovati kako su me neki ljudi brzo spremni označiti kao lošu majku. Da, i dalje tražim Loganova oca i mislim da nikad neću prestati. Voljela bih ga jednog dana vidjeti, jednoga dana vjerojatno bi i Logan volio vidjeti svoga oca. Ne očekujem da Jeremy dođe ovdje, ali voljela bih da mi se bar javi", poručila je Bianca.

Više s weba

Pročitajte još

Image
ne zna se zašto

Preminuo poznati nogometni novinar izvještavajući s utakmice četvrtfinala

Više s weba