POLICIJI DAO IZJAVU

Nepoznati muškarac zalio Antu Tomića kantom puno fekalija

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Splitska je policija potvrdila kako traga za muškarcem 'koji je danas zalio drugog muškarca kantom fekalija'. Kako se doznaje, očevici su dali opis napadača koji je mlađe životne dobi, sa šiltericom i tamnim naočalama.

23.2.2014. u 20:37/ RTL/Hina

Književnik i kolumnist AnteTomić potvrdio je večeras da je danas na njega nepoznati muškarac istresao fekalije dok je sjedio u jednom splitskom ugostiteljskom objektu te je rekao da na policiji daje izjavu u vezi s tim.

"Upravo se nalazim na policiji i dajem izjavu o onome što mi se danas dogodilo", rekao je Tomić večeras u telefonskoj izjavi za Hinu.

Splitska je policija potvrdila kako traga za muškarcem "koji je danas zalio drugog muškarca kantom fekalija". Kako se doznaje, očevici su dali opis napadača koji je mlađe životne dobi, sa šiltericom i tamnim naočalama.

Jutarnji list objavio je na portalu izjavu svog kolumnista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjedio sam s prijateljem na Pjaci kad odjednom osjetim pljusak nečeg smrdljivog. Vidio sam nekog muškarca fizionomije gradskih 'lapana', sa šiltericom i tamnim naočalama. Kasnije su mi očevici rekli da mi je rekao 'evo ti sad pa ponovno piši o meni', a navodno me i slikao. Jasno mi je da se radi o nekakvom nesretniku, frustriranoj ljudskoj jedinki", rekao je Tomić, dodajući kako se ne osjeća kao žrtva te kako su "ljudi zbog svojeg pisanja doživljavali mnogo gore stvari."

Više s weba

Pročitajte još

Image

Teolog za Direkt o pedofiliji u Francuskoj: 'Obrazac u Hrvatskoj je sličan, predatori se redovito premještaju u drugu župu'

Više s weba