novi početak

Norini roditelji dobili sina: Maleni Vigo novi je član obitelji

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Dječak je rođen mjesec dana prerano i dobro se oporavlja u inkubarotu, a uskoro bi on i majka Đana trebali bit pušteni iz bolnice.

25.9.2014. u 21:46/ RTL

Roditelji djevojčice Nore, koja je ujedinila Hrvatsku, Ivica Šitum i Đana Atanovska, postali su ponosni roditelji malenog Viga.

"Težak sam 2160 grama i pošto mi se nije dalo više biti u maminu trbuhu odlučio sam malo udahnuti zraka. Još ću malo biti u ovoj staklenci pa ću sa mamom doma, pusa svima", poruka je koju je Ivica Šitum objavio na Facebooku.

Đana Atanasovska rodila je u četvrtak u podne. Dječak se rodio mjesec dana ranije i dobro se oporavlja u inkubatoru. I majka Đana oporavlja se nakon carskog reza.

Čestitku roditeljima uputili su i sa službene Facebook stranice Zaklade Nora Šitum u kojoj piše: Čestitamo Đani i Ivici na rođenju maloga Viga!!.  

Podsjećamo, Đana i Ivica Šitum iza sebe imaju mučne i teške godine, a lani su izgubili svoju jedinicu Noru koja je umrla je nakon dugotrajne i teške borbe s limfoblastičnom leukemijom. Otputovala je u Philadelphiju, no bolest je ipak bila prejaka i pobjedila ju je. Preminula je 20. ožujka 2013.

Više s weba

Pročitajte još

Image
najveća diva

Tereza oduševila u Direktu: Damira spontano ustala na kraju intervjua i zagrlila ju

Više s weba