najpopularniji Škot IZABRAO?

Oglasio se i Andy Murray: 'Danas je veliki dan za Škotsku!'

Image

Andy Murray s britanskom zastavom

Foto: Jon Buckle/Press Association/PIXSELL

Najpopularniji škotski sportaš, tenisač Andy Murray na dan je referenduma na kojemu će Škoti odlučivati o tome žele li se odcijepiti od ostatka Ujedinjenog Kraljevstva, putem svog službenog Twitter profila odlučio, čini se, ostati neutralan.

18.9.2014. u 12:01/ M.B./Hina

LONDON - Najpopularniji škotski sportaš, tenisač Andy Murray na dan je referenduma na kojemu će Škoti odlučivati o tome žele li se odcijepiti od ostatka Ujedinjenog Kraljevstva, putem svog službenog Twitter profila odlučio, čini se, ostati neutralan.

"Veliki dan za Škotsku danas! To što nije bilo negativnosti u kampanji posljednjih dana promijenilo je moje viđenje referenduma. Uzbuđen sam vidjeti ishod. Učinimo to!", objavio je Murray na svom Twitteru ujutro na dan glasovanja.

Inače, Murray nema pravo glasa na referendumu jer živi u Londonu, a tijekom kampanje je odbio izjasniti se podržava li pobornike odcijepljenja ili unioniste.

Ranije ove godine Murray je kazao kako mu se nije svidjelo mahanje škotskom zastavom vođe pobornika odcijepljenja AlexaSalmonda nakon njegova trijumfa u Wimbledonu prošle godine, ali mnogima je ostalo u sjećanju kako je uoči Svjetskog nogometnog prvenstva 2006. godine tada mlađahni Murray izjavio kako će na njemu "navijati za sve protivnike Engleske".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Huligani divljali po Barceloni

Više s weba