OGLAS

htjela ih se riješiti

Ostavila ih na cesti, dala im pelene i otišla

Image
Foto: Youtube/screenshot

Dalisha Adams ostavila je svoje dvije djevojčice uz cestu, dala im rezervne pelene i odvezla se dalje. Prolaznici su pozvali policiju nakon što su uočili da su djevojčice same, a majka ih se navodno htjela riješiti.

1.2.2012. u 8:23/ S.M.

Policija je uhitila Dalishu Adams koja je ostavila svoje dvije kćeri u dobi od tri i pet godina na cesti u New Yorku, dala im rezervne pelene i odvezla se dalje.

Dvije prolaznice uočile su djevojčice Domini i Dioni te su odmah pozvale policiju. Ispričale su kako su djevojčice bile zbunjene i nisu znale zašto ih je majka ostavila vani.


Američki mediji javljaju kako se Dalisha posvađala s njihovim ocem, jer je željela da djeca žive kod njega, a kada je on to odbio, odlučila je napustiti djevojčice.

Ostavila ih je u ulici u kojoj živi baka djevojčica, no nikoga nije obavijestila gdje su.

Susjedi su rekli policiji kako se majka često derala na djecu, a osim njih dvije, Dalisha ima još jednu kćer s drugim partnerom.

Brigu o djevojčicama trenutno je preuzela socijalna služba, a Dalishu su pomoću prikupljenih informacija uspjeli pronaći.


U klinču
Dosje Jarak
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
default_cta
Viola boje mora
Love island Australija
America's got talent
Superstar finale
Igra moje sudbine
default_cta
Život na vagi
American idol
VOYO KIDS
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
humanitarna akcija

Donacije za pučku kuhinju. Franjevci na Sv. Duhu otvorili adventske kućice: 'Tu se događa jedna čudesna razmjena ljubavi'


Više s weba