"POŠTENJE" IZNAD SVEGA

Pavasoviću lopovi vratili BMW

Image

ljubo pavasović visković pavasović

Odvjetnik je automobil pronašao u utorak nešto prije ponoći u Ulici Male Putine, na rubu šume u Gajnicama. Tri ručna sata i oko 1.000 kuna, koje su mu također ukrali dok je spavao, lopovi nisu vratili.

30.9.2009. u 9:39/ M.B./Hina

ZAGREB - Zagrebačkom odvjetniku Ljubi Pavasoviću Visković nepoznati su lopovi u utorak navečer vratili BMW X6 koji su mu prije dva dana ukrali ispred njegovog stana u Šestinama, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Odvjetnik je automobil, ukraden u noći s nedjelje na ponedjeljak, pronašao nešto prije ponoći u Ulici Male Putine, na rubu šume u Gajnicama i o tome izvijestio policiju.

Tri ručna sata i oko 1.000 kuna, koje su mu također ukrali dok je spavao, lopovi nisu vratili.

Policija nije pojasnila kako je došlo do "pronalaska" automobila, a neki mediji već su objavili da su kradljivci mobitelom nazvali 39-godišnjeg odvjetnika i poručili mu da ga skupocjeni automobil čeka na području Susedgrada. Automobil je prevezen u sjedište krim policije, gdje se izuzimaju tragovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o vozilu u vlasništvu leasinga, a njime se koristio odvjetnikov prijatelj koji mu je posudio automobil na nekoliko dana.

Zanimljivo je da je 39-godišnji odvjetnik i lani bio žrtva provale i krađe skupocjenih ručnih satova te da su mu i tada lopovi dan nakon krađe vratili satove, ostavivši ih ispred ulaznih vrata njegova stana.

Upravo se čita

Image
KRAJ NAŠE SKUPINE

Maroko slavio protiv Kanade i osvojio prvo mjesto u skupini

Ljubo Pavasović Visković široj je javnosti poznat po nevjenčanoj vezi s ubijenom odvjetničkom vježbenicom Ivanom Hodak i kao odvjetnik Hrvoja Petrača, osuđenika za otmicu maloljetnog sina umirovljenog generala Vladimira Zagorca kojega na sudovima zastupa otac ubijene Ivane Hodak.

Više s weba

Pročitajte još

Image
traže se sezonci!

Za posao kuhara nudi se i 35 tisuća kuna, nekima puno, a nekima malo: 'Posao je dinamičan i stresan..'

Više s weba