AGRESIVNA VOZAČICA

Pijana izazvala prometnu nesreću pa udarila policajca

Image

Prometni policajac

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Žena u dobi od 36 godina izazvala je prometnu nesreću u Varaždinskoj ulicom pod utjecajem alkohola. Nakon što ju je policija smjestila u vozilo da bi je prevezla u postaju, počela je vrijeđati policajca te ga udarila rukom u glavu.

27.8.2014. u 11:41/ I.L./HINA

Kaznenu prijavu zbog napada na policajca, 'zaradila' je, alkoholizirana 36-godišnjakinja nakon izazivanja prometne nesreće s materijalnom štetom u Sračincu pored Varaždina.

Žena, starosti 36 godina, vozila je sinoć Varaždinskom ulicom pod utjecajem alkohola od 0.93 promila, izvjestila je Policijska uprava Varaždinska.

U jednom je trenutku zaustavila vozilo na kolniku ulice te krenula unazad, udarivši u desni bočni dio osobnog vozila kojim je upravljao 34-godišnjak.

S obzirom da je vozačica za očevida iskazivala namjeru i dalje voziti unatoč utvrđenoj koncentraciji alkohola, privremeno joj je oduzeta vozačka dozvola uz isključivanje iz prometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad ju je policija smjestila u policijsko vozilo kako bi ju prevezla u Policijsku upravu Varaždinsku, 36-godišnjakinja je počela vrijeđati policajca koji je sjeo kraj nje te ga rukom udarila u glavu.

Nakon toga se smirila pa je uz uporabu prisile dovedena u Policijsku upravu i smještena u posebnu prostoriju za otrežnjenje.

Upravo se čita

Image
BRZA REAKCIJA

Ovo je kronologija uhićenja četvorice povezane s pucnjavom u Zagrebu: Akcija je trajala sat i pol

Pozvana je ekipa Zavoda za hitnu medicinu, liječnica je konstatirala da vozačica nije ozlijeđena, a da je policijac zadobio ozljedu, odnosno crvenilo, ispod lijevog oka.

Protiv 36-godišnjakinje bit će podnesena kaznena prijava zbog napad na službenu osobu te prekršajna zbog kršenja Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Mirjana Pukanić pronađena mrtva

Više s weba