PILA JE U NJIHOVOM BARU

Pijana usmrtila pješakinju, vlasnicima kafića kazna od milijun dolara!

Image

alkohol alkohol

Tri godine nakon nesreće u kojoj je poginula jedna austrijska državljanka, sud u Washingtonu osudio je vlasnike bara u kojemu je vozačica pila prije nego što je sjela za upravljač.

24.10.2013. u 16:19/ RTL/Hina

Vlasnici bara u Washingtonu osuđeni su jer je žena koja je pila u njihovu lokalu izazvala prometnu nesreću sa smrtnim posljedicama, objavio je The Washington Post.

Tri godine nakon nesreće u kojoj je poginula jedna austrijska državljanka, sud u Washingtonu osudio je vlasnike bara u kojemu je vozačica pila prije nego što je sjela za upravljač automobila i izazvala nesreću. Vlasnici su osuđeni na novčanu kaznu od milijun dolara.

Vozačica je 2011. osuđena na trogodišnju zatvorsku kaznu zato što je 2010., nakon što je pila u baru koji je u međuvremenu zatvoren, na križanju oborila dvije pješakinje. Jedna od njih, austrijska državljanka, pritom je poginula dok je druga teško ozlijeđena.

Prema informacijama odvjetnika žrtve, vozačica je neposredno prije nesreće u roku od 40 minuta popila pet pića u baru, a u krvi joj je izmjerena količina alkohola dvostruko viša od dopuštene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Mirjana Pukanić pronađena mrtva

Više s weba