pobjegle iz hotela?

Pijanoj turistkinji dijete ispadalo iz ruku

Image
Foto: PHOTOS.COM

Dvije potpuno pijane Austrijanke, 44-godišnja majka i 18-godišnja kćer, hodale su plažom i vikale. S njima je bilo i dijete od dvije godine s vidljivim modricama i ogrebotinama na čelu.

25.7.2012. u 11:42/ S.K.

Pijanoj 44-godišnjoj majci najmanje je dva puta ispalo 2-godišnje dijete iz ruku na zadarskoj plaži Borik, prenosi Večernji list.

"Hitno dođite na plažu Borik. Pijanoj ženi ispalo je malo dijete dva puta iz ruku na pod. S njom su još dvije pijane djevojke", nazvali su zabrinuti građani policiju.

Kada su snage reda i sigurnosti izašle na teren, imale su što vidjeti.

Dvije potpuno pijane Austrijanke, 44-godišnja majka i 18-godišnja kćer, hodale su plažom i vikale. S njima je bilo i dijete od dvije godine, koje je imalo vidljive modrice i ogrebotine na čelu.

Policija je zaključila kako su te ozljede rezultat toga što je dijete ispadalo majci iz ruku, te kako bi spriječili daljnje divljanje Austijanki, pokušali su ih uhititi.

Međutim, njih dvije su se počele bacati po podu i vikati, žestoko se opirući uhićenju.

No ipak su privedene. Majci se uopće nije mogla ni izmjeriti koncentracija alkohola u krvi, no kod njezine kćeri iznosila je 2,2 promila.

Tada je policija zvala Centar za socijalnu skrb zbog brige o dvogodišnjem dječačiću, koji je pregledan u zadarskoj bolnici, gdje su mu dijagnosticirane lakše ozljede.

Majka i kćer su nakon obrade puštene iz policijske postaje, ali su im oduzete putovnice. U utorak su se trebale ponovno pojaviti u policiji kako bi se cijeli slučaj obradio, no nisu došle. Kako piše Večernji, policija ih nije zatekla ni u hotelu.

Više s weba

Pročitajte još

Image
zbog usklađivanja

Dobra vijest za umirovljenike! Stižu veće mirovine, evo kada kreću isplate

Više s weba