OGLAS

'LAKI' JE MALO NERVOZAN

Pogledajte Čačićev obračun s novinarkom RTL-a!

14.12.2011. u 13:15/ RTL|N.B.|M.K.

Predsjednik HNS-a izgubio je živce nakon davanja mandata Zoranu Milanoviću u Uredu predsjednika. Pitanje novinarke RTL-a o aferi Coning sasvim ga je izbacilo iz takta. POGLEDAJTE VIDEO!


Predsjednik HNS-a izgubio je živce nakon jutrošnjeg davanja mandata Zoranu Milanoviću u Uredu predsjednika kada je novinarka RTL-a zatražila od budućeg premijera da se očituje o slučaju kredita koji je tvrka Coning, čiji je Radimir Čačić osnivač, dobila od javnog poduzeća Croatia osiguranje.

Po završetku svečanosti prvi Milanovićev suradnik odmah ju je počeo tražiti po prostoriji - "Gdje je gospođa koja je postavila pitanje?", da bi potom stao pred novinare te prvo novinarki RTL-a objašnjavao kako je pogrešno naslovila pitanje.


"Govorili iste o potpredsjedniku Vlade, a trebali ste reći prvi potpredsjednik Vlade, predsjednik stranke koja je 'senior' partner u vladajućoj koaliciji i treća najjača stranka u državi", poučio je Čačić novinarku koja je ustvari njegova aktualna politička "težina".

Potom je nekoliko minuta medije optuživao kako žele baciti prašinu na sve njegove napore i napore Kukuriku koalicije.

"Razumijem želju medija da prašinu bacaju baš na sve naše napore. No, ovo što sada čine smatram opasnim i štetnim. Uloga nas u budućoj Vladi je da se trudimo i imamo dobre rezultate, a mediji bi trebali objektivno o tome izvještavati. No, u prljavštinu i kal bacaju ljude vežući ih na političare", objašnjavao je predsjednik HNS-a.

Potom ga je novinarka RTL-a upitala da konačno nešto kaže i o kreditu koji je dobila tvrtka Coning, pa je Čačić objasnio da je to tvrtka koju je osnovao prije 17 godina, ali sada više nema ništa s njom jer je prenio vlasničke udjele na odvjetnički ured.

"Ta tvrtka je digla najnormalniji kredit i sve je regularno. Ima bankovnu garanciju i hipoteku koja je 25 puta veća od bankovne garancije i daj Bože kada bi svi tako poslovali", objasnio je Čačić.


Krećući već prema izlazu, ponovno se okrenuo prema novinarki RTL-a i procijedio: "Kako vas nije sram?".

"Ma koga?", uzvratila mu je novinarka na što je Čačić odgovorio:

"Pa vas, medija. To što mediji rade je nečuveno, skandalozno!", bunio se Čačić te dodao kako mu je sada drago da je dobio priliku razjasniti priču.

Novinarka RTL-a potom je Čačiću pokušala objasniti kako bi bilo normalno da je, kao političar koji uskoro preuzima visoku dužnost, pojasnio priču o aferi Coning čim se pojavila u medijima.


Upravo se čita

Image
NAVIJAČI U GRČKOJ

Doznajemo: BBB-ovci bi Božić mogli dočekati u Hrvatskoj! Poznat i datum kada će stati pred suca

"A što ja tu imam objašnjavati? Nemam ja tu šta objašnjavati", uzvratio je budući potpredsjednik Vlade.

"Pa Vaše je lice bilo na naslovnici?!", nije se dala novinarka RTL-a.

"Gospođo, moje lice je često na naslovnici i bit će još puno puta, nadam se u pozitivnom kontekstu!", završio je Čačić svoj mini 'obračun' s medijima.

Love island Australija
Viola boje mora
Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene 2023.
Dosje Jarak
Ljubav je na selu
default_cta
Stanje nacije
Igra moje sudbine
Život na vagi
Senke nad balkanom
Booba u kuhinji
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
HOROR U OZLJU

Muškarac (67) ubio psa u šumi dok je vlasnica bila kraj njega. Policija mu kasnije našla i cijeli arsenal oružja


Više s weba