MAJKA POTVRDILA SMRT MLADIĆA

Policija uhitila napadača koji je 20-godišnjaku pucao u glavu!

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Policija je za 23-godišnjim J.Č. tragala dva dana, a još uvijek slažu kockice mozaika pokušavajući otkriti zbog čega je došlo do obračuna.

1.7.2014. u 11:10/ RTL/Hina

Policija je jutros uhitila 23-godišnjaka iz Kaštel Lukšića osumnjičenog da je u nedjelju na školskom igralištu u Kaštel Novom pucao u čelo 20-godišnjeg mladića iz Marine te ga teško ozlijedio zbog čega su liječnici proglasili moždanu smrt, potvrđeno je danas u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi.

Zbog težine ozljede i metka koji je probio čeonu kost te se zaustavio u mozgu, splitski liječnici nisu uspjeli operirati 20-godišnjeg M.M. i proglasili su moždanu smrt.

Njegova majka na Facebooku je potvrdila njegovu smrt.

"Marin je službeno proglašen mrtvim jučer na Firulama na odjelu JIL u 9 sati 45 minuta, iako je u stvarnosti preminuo na rukama brata Vita prije tri noći kada mu je nemilosrdno oduzet život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi koji su Marina bolje poznavali, znaju da bi za potrebe drugog bez razmišljanja iščupao svoje srce i pružio ga na dlanu. Zato će svi njegovi organi biti donirani i time će dio Marina nastaviti život u nekim sretnijim ljudima. Počivaj u miru sine moj", napisala je.

Policija je za 23-godišnjim J.Č. tragala dva dana, a još uvijek slažu kockice mozaika pokušavajući otkriti zbog čega je došlo do obračuna. 

Upravo se čita

Image
ljudska greška?

Šok u Engleskoj! 39.000 COVID slučajeva vođeno kao negativno. 'Moglo je umrijeti bar 20 ljudi'

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Deset firmi se sumnjiči da su imale beneficije prilikom natječaja za EU fondove, koštale su Hrvatsku 316 milijuna kuna'

Više s weba