pojačane linije

Poseban režim vožnje: Doznajte kako sutra doći do groblja?

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Pojačane su linije čije trase uobičajeno prolaze uz veća gradska groblja, a prema posebnom, intenzivnijem rasporedu – tramvaji i autobusi vozit će do kraja tjedna.

31.10.2013. u 9:18/ RTL/Hina

Grad Zagreb je u povodu blagdana Svih Svetih, za Zagrepčane i ove godine osigurao besplatan prijevoz autobusima na izvanrednim linijama prema većim gradskim grobljima u četvrtak i petak, 31. listopada i 1. studenoga.

Besplatni prijevoz je na autobusnim linijama Kaptol – Mirogoj, Kaptol – Krematorij, Kvaternikov trg – Srebrnjak te Dubrava – Miroševec i Dubec – Markovo Polje.

"Autobusi na izvanrednim linijama vozit će dan uoči i na blagdan Svih Svetih od 7,30 do 20 sati, a pojačano će voziti i tijekom cijelog vikenda", izvijestio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Za blagdan Svih Svetih sva će gradska groblja biti otvorena do ponoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tramvaji će voziti kao i radnim danima, a u petak po rasporedu za nedjelju. ZET će pojačati linije  4, 6, 7, 8, 11, 12, 14 i 17, a po potrebi će biti uspostavljeno dodatno tramvajsko stajalište na početku Ilice.

Kao i ranijih godina, u zonama groblja na snazi su uobičajeni režimi ograničenja prometa, tako da je pristup u te zone omogućen smo vozilima ZET-a, TAXI vozilima, vozilima invalida i onima s posebnom dozvolom.

Upravo se čita

Image
ZA ZAPOSLENE

Povećavaju se materijalna prava za pojedine roditelje? Evo za koliko i na koga se to odnosi

Detaljan pregled regulacije prometa može se naći na službenoj web stranici Grada www.zagreb.hr .

U želji da blagdan Svih Svetih protekne mirno i dostojanstveno, gradonačelnik je pozvao Zagrepčanke i Zagrepčane da do počivališta svojih najmilijih dolazite organiziranim linijama javnog prijevoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Predsjednica Grabar-Kitarović na finalu 29. Plava laguna Croatia Open Umag

Više s weba