A četiri su im godine tek

VIDEO Od hvatanja narkodilera, razotkrivanja nepotizma i priče o Spinrazi do afere Žičara: Prisjetili smo se najupečatljivijih priča Potrage

Image

Potraga, žičara

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Prisjetili smo se nekih od najupečatljivijih priča koje su ostavile dubok trag i odjeknule u javnosti

24.4.2021. u 10:00/ RTL Vijesti

RTL-ova emisija Potraga slavi četvrti rođendan. Tim povodom smo se prisjetili nekih od najupečatljivijih priča koje su ostavile dubok trag i odjeknule u javnosti.

Izjava: "Sram me koliko nemam", postala je legendarna. Priča je to novinarke Danke Derifaj o APN-u i njegovu šefu Krešimiru Žuniću koja je jasno pokazala na koji se način "dila" i namješta stanovima i kako se oni koji to mogu bez ikakvih skrupula koriste čim se ukaže prilika.

Sanja Čatipović je napravila reportažu o pomoru periski, a za tu je priču dobila nagradu "Velebitska degenija".

Silvana Menđušić je prva otvorila aferu "Žičara" koja se nakon priloga u Potrazi danima i tjednima provlačila hrvatskim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OPERACIJA ŽIČARA

EKSKLUZIVNO Neki dijelovi za žičaru i 200 puta skuplji od planiranog! Na adresu Potrage stiglo 7 sati video materijala koji ukazuje na muljaže

Image
OPERACIJA ŽIČARA

EKSKLUZIVNO Neki dijelovi za žičaru i 200 puta skuplji od planiranog! Na adresu Potrage stiglo 7 sati video materijala koji ukazuje na muljaže

Javnost se itekako sjeća i njezine priče o Branku Markovcu zvanom Medeni koji je definitivno jedan od najupečatljivijih sugovornika koji su ikad prikazani na nekoj od naših televizija. 

Reporter Ivan Žada je osim reporterskog, napravio i pravi detektivski posao.

Upravo se čita

Image
DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Tommy neće prodavati pirotehniku: 'Uzrokuje štetne posljedice za ljude i životinje'

Čekao je i dočekao dilere sintetskim kanabinoidima na zagrebačkoj Knežiji.

Prilog Darija Todorovića o marihuani u Makedoniji je preko dijeljenja na Facebooku pogledalo nekoliko milijuna ljudi u više zemalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 To je, što se društvenih mreža tiče, najgledaniji prilog Potrage. Prvi je put kamera ušla u ultramoderne pogone za uzgoj marihuane.

Marijana Čikić je po svemu sudeći načela veliku priču o kojoj će se još puno pisati i koja će se itekako prenositi. Riječ je o muljažama u Megalifeu.

Nevjerojatno je i kako je Marijana glumila da je kći Bandićeva kuma, da dolazi iz istog sela kao i pokojni gradonačelnik i kako je telefonski uspjela dogovarati ako ne poslove, onda barem razgovore da se sve dogovori u četiri oka, a ne preko telefona. Otkrila je kako se zapošljava u zagrebačkoj upravi i tvrtkama.

Spinraza za sve! Borili smo se s pacijentima i radili pritisak na zdravstveni sustav da se omogući spasonosni lijek za teško oboljele pacijente koje smo pratili od početka. Ovo su njihove reakcije snimljene onog dana kad su saznali da su se konačno uspjeli izboriti za sebe. Sve je to javnosti pokazala Ana Trcol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip Antolić je proveo dan s pilotima kanadera. U iznimno vatrenoj sezoni proveo je dan s pilotima kanadera i napravio ne samo detaljan uvid u njihov posao, već i to da malo bolje upoznamo heroje i stavimo se u njihovu kožu.

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZABORAVLJENI U AUTOMOBILIMA?!

Kakvi roditelji ostavljaju djecu u vrućim automobilima?! Struka za Potragu – može se dogoditi svakome!

Više s weba