Otvorenje nove BIPA poslovnice u istočnom dijelu Zagreba

BIPA Hrvatska otvara 136. poslovnicu u sklopu Eurospina u Branimirovoj ulici

Image

Nova BIPA poslovnica 3. studenog u 9 sati otvara svoja vrata u sklopu Eurospina na adresi Ulica kneza Branimira 119C u Zagrebu.

3.11.2022. u 0:01/ Promo

S otvorenjem nove poslovnice u Zagrebu, BIPA nastavlja širiti svoje poslovanje, a u 378m2 na novoj adresi posjetitelje će dočekati veliki izbor proizvoda za osobnu njegu, njegu kućanstva, ali i veliki izbor dekorativne kozmetike.

Između gotovo 10.000 artikala renomiranih marki robnih marki, u širokoj ponudi baziranoj na atraktivnim i kvalitetnim proizvodima, svatko tko zakorači u BIPA svijet sigurno će pronaći nešto za sebe, svoju obitelj i dom po odličnim cijenama.

Kako bi nagradila vjernost svojih kupaca, BIPA je povodom otvorenja pripremila niz pogodnosti kao što su 1+1 gratis ponuda na odabrane artikle za osobnu njegu, dekorativnu kozmetiku i kućanstvo i sniženje na proizvode za njegu lica, odabrane parfeme i parfemske setove do 30 %. Svaku kupnju u iznosu od najmanje 150 kn u razdoblju od 3. do 13. studenog BIPA u Ulici Branimira 119 C u Zagrebu, nagradit će s 15 % popusta koji će kupci moći iskoristiti prilikom sljedeće kupovine. Sve pogodnosti pronađite u letku koji je BIPA pripremila povodom otvorenja na: https://www.bipa.hr/akcije/otvorenje-branimirova.

Lanac drogerija BIPA dio je međunarodne REWE grupe, prisutan u Hrvatskoj od 2007. godine. Od prve otvorene poslovnice u Vinkovcima do danas BIPA je, uključujući novu poslovnicu u Branimirovoj ulici u Zagrebu, otvorila ukupno 136 poslovnica i trenutno zapošljava preko 866 zaposlenika.

Za više informaciji o BIPA ponudi posjetite: https://www.bipa.hr/.

Pratite nas i na Facebooku https://www.facebook.com/bipa.hrvatska/  i na Instagramu https://www.instagram.com/bipahrvatska/.

Upravo se čita

Image
PRIŽELJKUJE GA U NAPADU

Karoglan: 'Livaja je dominantan u HNL-u i mislim da zaslužuje igrati protiv Brazila'

Više s weba

Pročitajte još

Image
potaknuti čestim povlačenjem proizvoda

Istraživanje hrvatskih znanstvenika: Otkriveno da popularni mineral uklanja više od 90 posto teških metala

Više s weba