OSNOVAN 2014. GODINE

DS Automobiles je brend koji utjelovljuje francusko znanje i umijeće luksuznog oblikovanja automobila

Image
Foto: Promo

DS Automobiles je automobilski brend premium klase koji utjelovljuje znanje i umijeće francuskog luksuza

5.10.2022. u 12:04/ RTL Vijesti

DS Automobiles je francuski brend koji je osnovan 2014. godine. Vođen je duhom avangarde i ima za cilj utjeloviti francusko znanje i umijeće luksuznog oblikovanja automobila. 

VRIJEDNOSTI BRENDA DS AUTOMOBILES

Svako obilježje je dio povijesti koja se proteže od nastanka brenda DS do današnjeg dana. Neovisno o tome predstavljaju li poveznicu između brenda i svijeta luksuza, tehnološki uspjeh ili eleganciju vozila, sva obilježja zajedno čine identitet brenda.

  • DS – legendarna „Žaba“, kultno vozilo koje je ostavilo dubok trag u automobilskoj industriji, ali i francuskoj kulturnoj baštini;
  • Vozilo SM, simbol zlatnog doba, bio je predmet žudnje koji je vrijednosti marke DS doveo do vrhunca;
  • Pariz, kolijevka svih modela DS Automobiles, prijestolnica luksuza, mode i elegancije;
  • Monogram DS, obrađen poput komada nakita, simbol elegancije i izvrsnosti;
  • Prednja maska DS Wings, prepoznatljivo obilježje vozila DS koje ističe snagu brenda;
  • Logotip DS u obliku monograma koji povezuje brend DS sa svijetom starih zanata i luksuznih brendova;
  • Obrada kožnih sjedala koja izgledom podsjeća na remen ručnog sata odraz je našeg iznimnog umijeća i našeg inovativnog dizajna;
  • Izvrsnost se očituje i u najsitnijim detaljima: reljefni motiv „Clous de Paris”, prošivi točkastog boda, ukrasni elementi iz svijeta urarstva, koža Nappa;
  • Atraktivan svjetlosni potpis predstavlja kombinaciju tehnoloških postignuća i apsolutne profinjenosti;
  • Znanje i umijeće francuskog luksuza
Image
Foto: Promo
Image
Promo

ZNANJE I UMIJEĆE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DS Automobiles je automobilski brend premium klase koji utjelovljuje znanje i umijeće francuskog luksuza. Ovaj know-how je rezultat stručnosti i vještina naslijeđenih od obrtnika koji su iz generacije u generaciju težili ka izvrsnosti. Što se tiče luksuza, on je nedvojbeno područje izričaja brenda, poput svjetskih poznatih imena francuske industrije luksuza. Francuski dodir donosi tu umjetnost življenja koju DS čini jedinstvenim u načinu na koji odbacuje konvencionalno u potrazi za užitkom u životu.

PROFINJENI MATERIJALI

Upravo se čita

Image
'HEROJ UKRAJINE'

Zelenski odlikovao pilota: Oborio dvije rakete i pet dronova pa napravio fotografiju za cijeli život

Brend DS potvrđuje svoju baštinu kroz profinjene materijale izrađene od strane vrhunskih majstora. Bilo da se radi o obradi kože, izrade satova ili nakita, DS Automobiles je snažno povezan s francuskim luksuznim znanjem i umijećem.

PRIVILEGIRANO ISKUSTVO KUPCA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poveznica brenda s luksuznim sektorom ne odražava se samo u znanju i iskustvu naslijeđenom od nekoliko generacija vrhunskih obrtnika već i u iskustvu sličnom onom u svijetu luksuza. 

Image
Foto: Promo
Image
Promo

KOJA JE POVIJEST BRENDA?

U Parizu je 1955. rođen pravi uzor elegancije, stručnosti i prestiža. Model DS je ubrzo postao ikona, a danas je legenda. Novo vozilo, kreirano 1970. iz projekta DS Sport i akvizicije s markom Maserati, utjelovljuje duh brenda DS Automobiles svojim futurističkim linijama, V6 motorom i profinjenim završnim obradama. Model SM je postao simbol progresivne tehnologije kao i njegov suvremenik, zrakoplov Concorde.

VOZILA DS & SM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove dvije automobilske ikone predstavljaju nasljeđe brenda DS Automobiles. Oni utjelovljuju temeljne vrijednosti brenda : avangardu, izvrsnost, inovaciju i tehnologiju. U tom istom duhu kreiran je brend DS Automobiles.

KOJA JE PALETA MODELA DS AUTOMOBILES U HRVATSKOJ?

Kada kupci u potrazi za osobnim izričajem izaberu vozilo iz game DS Automobiles, to nije samo zbog njegovog izvanrednog stila ili iznimne profinjenosti već i zbog toga što kroz tehnologiju imaju pristup savršenoj ravnoteži između dinamičnosti i udobnosti. Vozila DS Automobiles posebno su osmišljena za tehnološki osviještene kupce koji žele izraziti svoju osobnost, individualizam i avangardni stil. Ona su avangardnog dizajna, luksuzna i iznimno udobna. DS Automobiles na svojim modelima spaja prepoznatljiv dizajn i tehnologiju, udobnost i dinamičnost, plemenite materijale i profinjenost. Naglasak je stavljen na karizmatičan dizajn, ručno izvezene detalje, obradu metala, vrhunsku kožu, ugrađeno drago kamenje kao i vrhunsku tehnologiju. Gama se sastoji od modela DS 3 Crossback, DS 4, DS 7 Crossback i DS 9. 

Image
Foto:
Image

VRHUNSKI MAJSTORI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaka tkanina, metal ili materijal koji odabiru DS majstori zadovoljava najzahtjevnije standarde vrhunske kvalitete. Svaki potez u izradi precizan je rad koji zahtjeva rijetko i izuzetno znanje i umijeće vrhunskih majstora.

UDOBNOST PREMIUM KLASE

Više od svega, DS Automobiles poziva svoje kupce na putovanje u « prvoj klasi » gdje se susreću dinamičnost, profinjenost i udobnost bez kompromisa. « Umijeće putovanja » za brend DS Automobiles sjedinjenje je s izvrsnošću kroz nenadmašan osjećaj u vožnji koji nude DS vozila.

KVALITETA BEZ KOMPROMISA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kvaliteta je postignuće, a ne zahtjev. Od najboljih materijala do najnaprednije tehnologije, DS Automobiles se oslanja na svoje nasljeđe i svoj vizionarski inženjering u razvoju prestižnih vozila. U srcu stručnosti brenda DS Automobiles je znanje i umijeće.

Image
Foto:
Image

ŠTO JE E-TENSE?

VISOKA MODA ELIKTRIFIKACIJE

Od svog nastanka, DS Automobiles je transformirao električnu energiju u performanse, adrenalin i ljepotu. Bilo da se radi o 100 % električnim ili plug-in hibridnim vozilima, mobilnost E-Tense nudi vrhunski užitak u vožnji: bez vibracija, iznimno ubrzanje uz maksimalnu učinkovitost zahvaljujući regenerativnoj energiji i neograničenom pristupu gradskim središtima. Uz performanse kao naslijeđe, električni modeli neupitno otvaraju nove horizonte.

DOKAZANA TEHNOLOGIJA

Kao dvostruki prvak u Formuli E (2019. i 2020.), brend je elektrificirao cijelu gamu i tako zauzeo vodeći položaj u području električne mobilnosti. Pod oznakom E-TENSE sada nudi 100 % električna i plug-in hibridna vozila snage do 360 KS te s pogonom na sva četiri kotača.

KOJI JE PROFIL KUPACA DS AUTOMOBILES?

Postoje dva profila kupaca DS Automobiles: Social Climber & Upper Liberal. DS Automobiles se obraća kupcima koji traže osobni izričaj hedonizma. Oni su individualisti u potrazi za lijepim, neovisni su, ali nisu egocentrični. Vode brigu o svom imidžu i osjetljivi su na društveno priznanje. Vole uživati, nagrađuju se i žele luksuz, posebice francuski.

Image
Foto: Promo
Image
Promo

ŠTO JE DS STORE?

Arhitektonski koncept DS STORE omogućuje neposrednu i jasnu identifikaciju svijeta brenda DS Automobiles, jedinog brenda rođenog u Parizu koja nosi vrijednosti izvrsnosti te znanja i umijeća francuskog luksuza. Koncept DS STORE kupcima pruža ekskluzivno iskustvo i ugođaj kupnje kakvo do sada nisu imali prilike iskusiti prilikom kupovine vozila. DS STORE nalazi se u Zagrebu, na adresi Kovinska 22. Otvorenje je predviđeno za 20. listopada 2022. godine. U njemu će biti izloženi modeli DS 3 Crossback, DS 7 Crossback i DS 4.

Više s weba

Pročitajte još

Image
IZ CIJELOG SVIJETA

Gastro rapsodija za najistančanija osjetila u luksuznom Grand Hotelu Brioni

Više s weba