Pogledajte

ODRŽANE FAVBET ZABAVNE IGRE NA NOGOMETNOJ UTAKMICI NK LOKOMOTIVA I NK OSIJEK

Image

Navijači obje momčadi uživali su u nogometnim aktivnostima i nagradama te stvorili nezaboravne trenutke

30.8.2023. u 8:13/ Promo

Nogomet kao najpopularniji sport na svijetu, ima čarobnu sposobnost privlačenja odraslih i djece širom svijeta zbog uvođenja istih u dinamičnu igru loptom i pružajući im priliku za fizičkom aktivnošću i zabavom. Utakmica između NK Lokomotive i NK Osijek zauvijek će ostati u pamćenju brojnih navijača, koji su u organizaciji Favbeta, na Stadionu Kranjčevićeva, sudjelovali u zabavnim igrama.  Osmišljen niz kreativnih i zabavnih igara dodao je dozu uzbuđenja i interakcije među odraslima i djecom na stadionu. Ove igre su privukle široku publiku, omogućujući im da se još više povežu s nogometom i stvore nezaboravne trenutke.

Image
Foto:
Image
Image
Foto:
Image

Jedna od aktivnosti bio je stolni nogomet, kao popularna igra čiji je cilj zabiti gol suparniku pomoću kontrola koje igrači koriste za premještanje nogometnih figura. Uzbudljivi mečevi zahtijevali su brze reflekse, preciznost i timski rad, baš poput prave nogometne utakmice. Preciznost pucanja lopte mjerila se uz pomoć velikog napuhanca u obliku pikado ploče, koji je  uz dodatak zabave i smijeha obično igranje pretvorio u pravo natjecanje. Omjer snage, točnije, jačinu udarca, okupljeni su mogli usporediti zahvaljujući punch box stroju. Uz gromoglasno navijanje i bodrenje odraslih, najmlađi navijači dodatno su uživali i u besplatnim kokicama, u sklopu fan zone.

Image
Foto:
Image
Image
Foto:
Image

Osim u aktivnom navijanju i međusobnom natjecanju, zaljubljenici u nogomet su uživali i u brojnim nagradama poput: ručnika, prijenosnih punjača, zvučnika, fitness boca i upaljača. No, najzabavniji dio cjelokupnog događaja bio je veliki top, iz kojeg se izbacivalo 100 majica na tribine navijačima obje momčadi. Kao nagradu za vjernost korištenja Favbet mobilne aplikacije, hostese su uz pokazani korisnički ID korisnicima dodjeljivale čipove, uz koje su isti mogli preuzeti besplatno pivo. Dobre atmosfere nije nedostajalo, a uz obilje zabave i smijeha utakmica će ostati zapamćena kao potpuno novo nogometno iskustvo koje je omogućio Favbet.

Image
Foto:
Image
Image
Foto:
Image

Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno.

Tri sestre
Laži sa mnom
Señorita 89
Trag divljači
Život na vagi
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Kako zadovoljiti ženu
Elon Musk show

Više s weba

Pročitajte još

Image
Mivolis

Pet savjeta iz dm-a: kako i tijekom zime biti u dobroj formi

Više s weba