noviteti iz asortimana

Prima predstavila novu kolekciju na međunarodnom M.O.W. sajmu

Image

Posebna pažnja posvećena je i oblikovanju samog izložbenog prostora

29.9.2022. u 9:32/ RTL Vijesti

Na površini od preko 580 kvadratnih metara, Prima je predstavila novitete iz asortimana tapeciranog i masivnog namještaja. Na ovom međunarodnom sajmu, Prima se dugogodišnjom prisutnošću i mnogobrojnim artiklima pozicionirala među najvećim europskim proizvođačima sjedećih garnitura, kreveta i blagovaonskih setova.

Image
Foto:
Image

Namještajem osmišljenim u vlastitom razvojnom timu dizajnera, Prima je ovogodišnjim asortimanom ostvarila pomak u ponudi materijala i funkcija u skladu s uvijek brzo promjenjivim trendovima i zahtjevima tržišta. Naglasak je bio na ponudi rješenja za različite prostore, potrebe i ukuse. Kolekcija se potpuno prilagođava odabirom željenih udobnih ispuna u sjedištima garnitura i stolica, ponudom različitih dimenzija artikala te kroz modularnost i funkcije unutar pojedinih programa i setova.

Image
Foto:
Image

Novitet u predstavljenim materijalima svakako čine keramika i prirodni kamen u blagovaoničkim setovima. Time su nova kreativna rješenja uspješno usklađena s trajnom naklonjenošću kupaca prema ostalim prirodnim materijalima poput drva, eko-kože i metala. Pažljivim oblikovanjem ostvaren je iskorak i u ponudi ergonomski oblikovanih komada tapeciranog namještaja, upotpunjen izborom ispuna, materijala i tkanina zanimljivih tekstura ugodnih na dodir.

Image
Foto:
Image

Posebna pažnja posvećena je i oblikovanju samog izložbenog prostora. Već prepoznatljiv Primin novi vizualni identitet upotpunjen je svjetlećim vizualima, velikim brojem dekoracija, rasvjete i tepiha te manjim pregradama, kako bi se oblikovali ambijenti s posebnom atmosferom i mnogobrojni proizvodi pregledno istaknuli na najbolji mogući način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
od 3. do 4. lipnja

Greencajt festival donosi pregršt dobre zabave uz glazbena i gastro iznenađenja i EXPO zonu!

Više s weba